Borderlands-filmen har hittat sin Roland, i Kevin Harts person

Kevin Hart © Sony Pictures

Efter filmerna Jumanjisom indirekt handlar om tv-spel, kommer Kevin Hart också att vara med i anpassningen av den explosiva och komiska tv-spelssagan Borderlands
.

Amerikanen kommer att vara i Rolands skor, som dock inte är den roligaste karaktären i sagan…

Läs också:
Harry Potter: HBO Max skulle ha börjat arbeta på en potentiell serieanpassning

Kevin Hart kommer att vara Roland i Borderlandsfilmen

Tillkännagav nästan ett år sedan nu, filmatiseringen av tv-spelsagan Borderlands verkar gå framåt. Faktum är att efter Cate Blanchett i rollen som sjöjungfrun Lilith, har ett annat stort namn officiellt lagts till i rollistan i Eli Roths film: Kevin Hart.

Den senare, särskilt känd för sina komiska roller, bland annat i de två senaste filmerna Jumanji, kommer att förkroppsliga den ganska seriösa soldaten Roland. Valet kan lämna tveksamt, men vi slår vad om att skådespelaren kommer att kunna visa något annat än sin komiska sida för tillfället.

Regissören Eli Roth säger själv att den här rollen kommer att vara annorlunda för Kevin Hart, men att han är glad över att visa allmänheten en sida av skådespelaren som han aldrig har avslöjat förrän nu.

Men många karaktärer från Borderlands måste fortfarande hitta sina skådespelare och skådespelerskor. Ett tillkännagivande från The Rock en Brick verkar nu allt mer rimligt med ankomsten av hans vän från Jumanji

Källa: Hollywood Reporter

Relaterade Artiklar

Back to top button