BOM! Det viktiga Logitech G213 Prodigy-speltangentbordet till ett fyndpris

Här är vi i närvaro av en enhet som är både prisvärd och kraftfull för din stationära dator. För förutom att ha designats för spelare kommer detta tangentbord att vara användbart och motståndskraftigt under alla omständigheter. Låt oss inte slå runt busken och omedelbart presentera Logitech G213 Prodigy, vars pris sjunker till 34,99 €.

1

Logitech G213 Prodigy-tangentbordet i två ord:

  • RGB-bakgrundsbelysning med 16,8 miljoner färger
  • Stänkbeständig
  • Handledsstöd ingår för optimal komfort

Se Logitech G213 Prodigy-erbjudandet för 34,99 € på Amazon

Ett effektivt och ännu billigare tangentbord

Återigen driver Amazon denna omedelbara rabatt på Logitech G213 Prodigy. Hemleverans är givetvis gratis på det franska fastlandet. Mottagning vid en upphämtningsplats är också möjlig. Vad gäller returer är de även gratis när produkten ännu inte har använts. Grundgarantin är giltig i två år och en förlängning erbjuds för 3,99 € för ytterligare två år eller 5,39 € för ytterligare tre år.

Som vanligt kommer Amazon Prime-medlemmar (gratis provperiod sedan 5,99 €/månad eller 49 €/år) att kunna dra fördel av prioriterad leverans utan extra kostnad. De kan också få tillgång till tjänster som Prime Video och exklusiva rabatter.

Logitech G213 Prodigy: ett hållbart tangentbord

Det här tangentbordet är en trådbunden modell som har RGB-bakgrundsbelysning över fem visningsområden. Du kan anpassa den som du vill via en palett med 16,8 miljoner färger. Eftersom den designades för spel på hög nivå har den här kopian en videospelsassistent designad av Logitech. Den kommer att användas för att anpassa många element som vissa nycklar. Dessutom är dedikerade multimediakontroller (för att kontrollera volymen till exempel) en del av detta mekaniska tangentbord.

Låt oss avsluta med att indikera förekomsten av betydande handledsstöd och justerbara fötter. Slutligen kommer Logitech G213 Prodigy att vara robust eftersom den är stänksäker (upp till 60 ml vätska), vilket kommer att rädda dig från olyckliga incidenter med ditt kaffe. Kort sagt är det ett säkert kort som redan bevisat sin hållbarhet vid många tillfällen. Du kan gå till det med slutna ögon.

Se Logitech G213 Prodigy-erbjudandet för 34,99 € på Amazon

Gjord för att spela

Trots sitt extremt attraktiva pris kanske Logitech G213 Prodigy inte har alla funktioner du kan tänkas vilja ha. Lyckligtvis finns det alternativ rikare på möjligheter men också nödvändigtvis lite dyrare. Så för att vägleda dig under ditt köp har vi sammanställt detta urval av de bästa speltangentborden som finns tillgängliga 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button