Boeing 777: rädsla för passagerare på väg till New York

De växlingar som ser det välkända amerikanska företagets modeller som huvudpersoner fortsätter Boeing. Rädsla faktiskt för passagerare som ska New York som fick möta en nödlandning med Boeing 777 som de reste på. Tragedin kom nära på grund av en storm från hagelskur vilket reducerade vissa delar av planet till en såll. Vad hände med piloten och varför de hamnade i den farliga situationen trots väderradar? Låt oss ta reda på alla detaljer i denna skrämmande historia som dock inte ser kolossen av flygsektorn som boven.

Boeing 777: nödlandning efter att ha träffats av hagel

Var Tisdag 13 juli när en kraftig storm drabbade området intill flygplatsen i Malpensa. Det hade inte gått så lång tid men a Boeing 777 av flygbolaget Emirates den hade lyft från en av sina landningsbanor. Allt bra tills piloterna befann sig i en riktig krig där kulorna, stora som tennisbollar, kom ifrån is.

Det öronbedövande ljudet från slagen som tillfogats flygkroppvindrutan skadad och skadan tydligt synlig för glas av Boeing 777 300ER på väg till New York slog de omedelbart på panik både i kabinen och mellan passagerare. Slagen som tillfogades var starka nog att punktera radom på näsan på planet.

boeing-777-skada-plan-hagel

Så mycket att de två piloterna var tvungna att återvända med det skadade flygplanet till avgångsflygplatsen och bad om en nödlandning. Lyckligtvis skadades ingen, men bara en hel del rädsla och hoppet om att aldrig mer hamna i en sådan situation.

Ansv:s utredningar pågår

Uppenbarligen undersökningar från Ansv att förstå händelserna och leta efter en ev skyldig i vad som kan förvandlas till en allvarlig olycka för Boeing 777 av Emirates.

Det största problemet är att du ger väderradar detta storm från de jättelika hagelstenarna var väl rapporterad. Följaktligen var piloterna tvungna att vara medvetna om detta, eftersom de inte hade kraschat plötsligt. Trots detta beslöt besättningen att lyfta och Kontrolltorn har auktoriserad till Boeing 777-verksamheten.

Just därför överväger ANSV-inspektörerna allvarligt om de ska starta enundersökning. Det viktiga är att ingen har blivit skadad och, efter så mycket rädsla, alla passagerare har lyckats nå det avsedda målet.

Kort sagt, efter bara några dagar från vilket en Boeing landades kl Hawaiihär är en annan situation nödsituation. Det verkar inte finnas någon ro för dem som flyger i skyarna vid denna tid!

Relaterade Artiklar

Back to top button