Boeing: 737 Max 10 kommer att stoppa den ekonomiska krisen

Enligt Boeing det finns bara ett sätt att komma över det ekonomisk kris flyget pga covid-19. De Boeing 737 Max 10 som kommer att ge motreaktionen till denna komplicerade situation inom flygindustrin. För att tro det, det finns piloter och chefer för den amerikanska jätten. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans, från resultatet av första flygningen av denna modell till deklarationer från dem som fattar beslut i företaget.

Lösningen på krisen som dikteras av Covid-19 heter Boeing 737 Max 10

De Boeing 737-10 representerar en viktig del i planerna för flottans förnyelse av våra kunder, eftersom det erbjuder dem mer kapaciteten stor effektivitet i bränsleförbrukning och den bästa ekonomin av förvaltning i förhållande till var och en plats ombord i kategorin kommersiella flygplan med en gång“. Detta är vad han sa Stan Deal efter framgångarna med den nya modellen under sin första flygning.

A lösning intelligent som avsevärt kommer att förbättra nav av flygbolag. Faktum är att tack vare Boeing 737 Max 10 inte bara kommer det att vara möjligt att bära upp till 230 passagerare självklart, men utsläpp Och ljud kommer att minska kraftigt. Det talas faktiskt om en minskning med 14 % för koldioxidutsläpp och 50 % för buller. För att inte tala om den lägre förbrukningen per väg.

Hur gick testflygningen av 737 Max 10

Enligt vad som uppgetts av kaptenen Jennifer Hendersonden provflygning av Boeing 737 Max 10 var en Framgång: “”.

En bra mållinje så för den här nya modellen. till skillnad från Boeing 777X blockerad av DO för vissa luckor som hindrar den från att slutföra processen certifiering. Bolaget utgår emellertid från att 737 Max 10 förbi 2023.

Relaterade Artiklar

Back to top button