BNL: här är den senaste upptäckten av e-postbedrägerier tom nuvarande konto

Det kommer aldrig att bli snabbt och enkelt datauppdatering? Tvärtom, det är den senaste som finns i e-postbedrägerierundertecknad BNL, rensa ditt nuvarande konto. Det är en riktig sådan falsk som använder bankens namn för att sätta sitt eget i schack kunder. Låt oss se tillsammans innehåll av detta mycket farliga e-postmeddelande för att inte bli offer för det och ryckas med besparingar ge det hacker.

BNL: dess kunder är fortfarande inriktade

Kunder av BNL har fortfarande varit måltavla av cyberkriminella experter som har gjort en han nackdelar i perfekt stil nätfiske kapabla att lura även de smartaste. Texten ser ut så här:

“”.

En attack nätfiskesom i det här fallet, använder den ett av de vanligaste behoven hos bankkunder, tjänsten Banktjänster i hemmet som, för att kunna användas, kräver en uppdatering av personuppgifter. Självklart BNL skulle aldrig sätta in en länk inuti kroppen på en e-post.

Så den Råd av banken, och vår också, är den av klicka aldrig på länkar av tvivelaktigt ursprung. Även och framförallt om mejlen, vad gäller grafik och innehåll, verkar komma ifrån BNL.

I själva verket, som vi ville visa sida som användaren hänvisas till, är en riktig sådan klona av officiella webbplats av BNL. Bara det finns gudar på andra sidan cyberkriminella redo att ta känsliga uppgifter i besittning och inloggningsuppgifter av de olyckliga fattiga.

En bluff rensar löpande konto

Genom att tillägna sig en användares personuppgifter hackerinte bara har de redan gjort sitt genom att skaffa material för att sälja till företag marknadsföring mer skrupelfria, men kommer i framtiden att hitta sätt att uppnå, som kunder av Intesa Sanpaolo, kallas bedragare.

Alltså med en viss teknik övertygandekommer att övertyga fattiga olyckliga att förse honom med säkerhetskoderskickas via SMSnödvändigt att utföra bedrägliga transaktioner. Under tiden tror han att han pratar med en bankanställd, till exempel BNLkommer att övertygas om att lösa ett problem som beskrivs av falsk operatör hur onormal åtkomst.

Relaterade Artiklar

Back to top button