BLUETTI: presenterade officiellt den nya EB3A solgeneratorn

Bara några dagar var vi tillbaka för att prata med dig om BLUETTI, ett av de största företagen i världen som arbetar med grön energi, som bekräftade sin närvaro på Berlin IFA 2022, där företaget skulle presentera flera nya produkter.

Jo BLUETTI har tillkännagav officiellt det nya solkraftverket: EB3A. Ultrasnabb laddning, LiFePo4 batteripaket, flera uttag och intelligent hantering av konsumtionen är några av funktionerna i denna nya och mycket intressanta produkt.

EB3A: varför är det en så innovativ produkt?

BLUETTI EB3A är en produkt som innehåller alla de senaste funktionerna som företaget har fulländat de senaste åren. Plus produkten den väger bara 4,6 kg. Dess ringa storlek gör den idealisk för transport, och varför inte, för att kunna arbeta och driva dina enheter även utomhus, i kontakt med naturen och bort från elnätet.

Nyckelfunktioner hos EB3A inkluderar:

  • Ultrasnabb laddning (ca 40 minuter för att nå 80%)

Den nya Bluetti-tekniken för snabbladdning gör att du kan nå 80 % av sin livskraft på bara 40 minuter använder nätladdning och solcellsladdning samtidigt.

  • Ultratåligt 268Wh LiFePO4-batteri

BLUETTI EB3A använder litiumjärnfosfatcellsbatterier, kallade LiFePO4 som garanterar mer än 2 500 livscyklerbättre prestanda och mindre miljöpåverkan.

600W / 1200W (toppspänning) Inverter

Den smarta växelriktaren säkerställer supersnabb laddning och ger mindre stilleståndstid och fler körtider.

  • Tillräckliga utgångsportar för alla behov

Ren sinusvåg i växelström e så många som 9 dörrar utgång för att driva alla enheter du behöver: 1 × 600W AC-uttag, 1 × 100W USB-C2 × 15W USB-A-portar, 2 × DC5521, 1 × 12V10A cigarettändaruttag, 1 × Trådlös laddningsplatta

Den elektriska generatorn EB3A kan integreras med solpaneler BLUETTI PV120 eller PV200. Med BLUETTI PV200s laddar du EB3A på bara två timmar och du kommer att vara redo att leva dina äventyr utan rädsla för att få slut på energi, på dina utomhusutflykter eller under din camping- eller husbilssemester.

  • Intelligent batterikontrollsystem (BMS)

Batterikontrollsystemet designat av BLUETTI (BMS) övervakar allt som händer i EB3A, skydda systemet från kortslutningsriskerströmöverbelastning, spänningsöverbelastning och eventuella överhettningsproblem till följd av daglig drift.

Med BLUETTI-appen får du tillgång till all information om ditt bärbara kraftverk i realtid.

När ska man använda EB3A?

Som redan nämnts är generatorn användbar som strömkälla i nödfall, till exempel vid plötsliga strömavbrott. Även om den inte kan driva högeffektsapparater som en ugn eller frys, låter EB3A dig köra alla dina väsentliga enheter (som telefon, lampa och kylskåp) tills hushållselen är återställd.

Det kommer även väl till pass till exempel för de som använder maskiner som CPAP hemma. EB3A är utan tvekan en utmärkt backuplösning, som säkerställer att din enhet fortsätter att fungera även i händelse av problem med hemnätet.

I det fria, inga fler kablar

När du organiserar en trädgårdsfest, glöm trassliga och skrymmande kablar som riskerar att snubbla dig: EB3A kommer att kunna styra ljusen projektor eller någon annan enhet du vill, vilket ger dig en dag i fullständig frihet och komfort.

Om du är ett sant fan av utomhusäventyr kommer du inte att kunna klara dig utan EB3A. Oavsett vilken typ av resa du gör – camping eller i husbiltill exempel – med EB3A kan du driva kameror, drönare, smartphones, bärbara datorer eller andra enheter utan problem.

Var kan man köpa EB3A?

En av styrkorna med denna nya produkt är definitivt priset. Om vi ​​har handlat med lagringsbatterier har vi märkt att kostnaden för dessa produkter är ganska hög. BLUETTI erbjuder hög prestanda till reducerade kostnaderoch framför allt är det tillgängligt idag till ett rabatterat pris med intressanta erbjudanden på den officiella webbplatsen:

Alla erbjudanden har en begränsad varaktighet fram till den 30 september. Produkten är verkligen intressant och bland de bästa i kategorin, och rabatten som erbjuds med tanke på den officiella presentationen är ett ytterligare mervärde som inte får missas.

Relaterade Artiklar

Back to top button