BLUETTI: företaget presenterar helt nya produkter på IFA 2022

BLUETTI, en global ledare inom energilagring, kommer att debutera sina senaste kraftverk, inklusive EP600 (flaggskeppsprodukten för 2023), vid IFA 2022 som kommer att hållas i Berlin, Tyskland, från 2 september till 6 september 2022.

BLUETTI, för de som inte känner till det, är ett avantgardeföretag inom lagringsbatterisektorn, och erbjuder ett brett urval av de mest intressanta produkterna i kategorin. Vi har redan haft möjlighet att testa och berätta om deras produkter som:

Produkterna som finns på IFA 2022

Som redan nämnts, Bluetti kommer att finnas med en egen monter på IFA, där det kommer att vara möjligt att lära sig mer om produkterna som redan finns i katalogen, lyssna på företagsnyheter för framtidenoch delta i presentationen av nya produkter:

AC500 + B300S

Den är 100% modulär. Denna kombo når en kapacitet på 18.432Wh när den är ansluten till 6 expansionsbatterier. Den har 5 000 W ren sinusvåg och kommer ut på EU-marknaden den 1 september.

EB3A

Detta kraftverk är kompakt och lätt (10,14 lbs) men har en stor kapacitet (268 Wh). Den har 330W snabbladdning som möjliggör en 80% laddning på 40 minuter. DEDessutom har den 9 portar för att tillgodose alla dina nödvändiga behov under picknick eller korta resor.

EP600

BLUETTI kommer också att visa sitt senaste kraftverk med senaste generationens teknologi, EP600som kommer att kunna driva de flesta apparater med lätthet och förväntas komma ut på marknaden 2023. Enligt företaget det kommer att bli en riktig milstolpe för sektorn.

Lösningar för ackumulering och miljömässig hållbarhet.

Som nämnts har BLUETTI varit verksamt inom sektorn i över 10 år och genomför hållbara projekt för framtiden genom utveckling av grön teknik för lagring av solenergi för både bostäder och utomhusbruk, samtidigt som det erbjuder enmiljövänlig upplevelse.

På den officiella hemsidan kan du hitta all teknisk information om deras produkter och hitta den som bäst passar dina behov, eller besöka företagets monter på IFAdär den kommer att finnas från 2 september till 6 september.

Relaterade Artiklar

Back to top button