Bluetooth-högtalare ansluten men inget ljud eller musik i Windows 10

Bluetooth-högtalare är ett utmärkt sätt att förbättra den övergripande användarupplevelsen på grund av deras portabilitet. Windows 11/10 inget ljud, ingen musik. Problemet kan vara så enkelt som ett urladdat batteri, eller så är det kanske inte systemets standardhögtalare.

Bluetooth högtalare(Bluetooth) ansluten men inte ljud(Ljud) eller musik(Musik)

Jag antar att båda enheterna är ihopparade (båda enheterna är ihopparade) . Du kan verifiera detta genom att välja ” Inställningar > Enheter (Enheter) > Bluetooth . Efter att ha gjort detta, följ råden.

 1. Kontrollera Bluetooth-status
 2. Ställ in standard Bluetooth-högtalare
 3. Kör felsökaren med ljud(Ljud) och Blåtand.(Bluetooth-felsökare)
 4. Starta om Bluetooth-supporttjänsten.

Du bör kunna bestämma dig för att använda dessa tips utan några administratörsrättigheter.

1]Kontrollera Bluetooth-status

De flesta högtalare Blåtand stängs av när de får ljud från datorn. Om så är fallet, se till att kontrollera om den är påslagen innan du börjar spela musik eller video. De har LED(LED) indikatorer för att hjälpa dig att enkelt förstå.

2]Ställ in standard bluetooth-högtalare

 • Högerklicka(Högerklicka) volymikonen på aktivitetsfältet(Aktivitetsfältet) och välj ” Öppna ljudinställningar.(Öppna ljudinställningar)
 • I rullgardinsmenyn Slutsats(Utgång) » välj högtalare Blåtand. Om du hör musik som redan spelas i bakgrunden är anslutningen upprättad.
 • om du inte hör något klickar du på Mer alternativ (Alternativ)ljud”.(Avancerat ljud)
 • Det kommer att lista alla öppna appar som försöker använda högtalaren.
 • Bredvid appen som inte kan mata ut ljud klickar du på rullgardinsmenyn och ställer sedan in högtalaren som utenhet.

Det ska nu fungera som förväntat och du ska kunna höra ljudet. Du kan också ställa in standardutgångsenheten genom att ändra Bemästra Volym Produktion .

3] Springa(Kör) Felsökare ljud(Ljud) och Blåtand.(Bluetooth-felsökare)

Öppna “Windows 10-inställningar (Windows 10-inställningar)” ( Vinn + I) och gå sedan till ” Uppdatering(Uppdatering) och Säkerhet > Felsökning . Du kan hitta felsökare här Blåtand och ljuduppspelning(Spelar ljud) som du kan använda. Kör dem och låt felsökaren göra sitt jobb. Du bör kunna förstå problemet med meddelandet de visar i slutet, annars kommer problemet att lösas.

fyra] Omstart(Starta om Bluetooth) Bluetooth-supporttjänst.

På Windows(Windows) har en tjänst Blåtand som tar hand om alla anslutningar Blåtand . Om du inte kan koppla ihop andra Blåtand -enheter kan det hjälpa att starta om tjänsten.

 • Öppna snap ” Tjänster (Tjänster)Windows genom att gå in tjänster.msc i kö ” Kör” ( (Springa)Win+R ) och tryck sedan på Enter .(Stiga på)
 • Hitta en Bluetooth-supporttjänst
 • Högerklicka på den och välj Starta om.

Upprepa samma sak med Bluetooth Audio Gateway-tjänst . Försök att ansluta igen och spela sedan upp din musik eller video för att se om det fungerade.

Här är några av metoderna för att bestämma vad Bluetooth högtalare(Bluetooth-högtalare) fungerar inte korrekt. Om detta fungerade för dig, låt oss veta i kommentarerna eller dela din egen lösning.

Användbara läsningar:(Användbar läsning:)

 1. Inget ljud eller ljud saknas (inget ljud eller ljud saknas)
 2. Bluetooth-enheter kopplas inte ihop eller ansluts.

Bluetooth-högtalare är ett utmärkt sätt att förbättra den övergripande användarupplevelsen, tack vare dess portabilitet. Även om det fungerar enkelt, ibland till och med parat, finns det inget ljud eller musik i Windows 11/10. Problemet kan vara så enkelt som ett dött batterifodral, eller så är det kanske inte en standardhögtalare på systemet.

Bluetooth-högtalare ansluten, men inget ljud eller musik

Jag antar här att båda enheterna är ihopparade. Du kan bekräfta det genom att gå till Inställningar > Enheter > Bluetooth. Efter att ha gjort det följ tipsen.

 1. Kontrollera Bluetooth-status
 2. Ställ in Bluetooth-högtalare som standard
 3. Kör felsökare för ljud och Bluetooth
 4. Starta om Bluetooth Support Service

Du bör kunna lösa med dessa tips utan några administratörsbehörigheter.

1]Kontrollera Bluetooth-status

De flesta av Bluetooth-högtalarna stänger av sig själva om de får ljud från datorn. Om så är fallet med dig, se till att kontrollera om den är påslagen innan du börjar spela musik eller video. Det finns LED-lampor på dem som hjälper dig att enkelt ta reda på det.

2]Ställ in Bluetooth-högtalare som standard

Bluetooth-högtalare parad, men inget ljud eller musik

 • Högerklicka på aktivitetsfältets volymikon och välj Öppna ljudinställningar
 • I rullgardinsmenyn Output väljer du Bluetooth-högtalaren. Om du hör musik som redan körs i bakgrunden är anslutningen klar.
 • om du inte kan höra något klickar du på Avancerade ljudalternativ
 • Det kommer att lista alla öppna program som försöker använda högtalaren.
 • Bredvid appen som inte kan mata ut ett ljud klickar du på rullgardinsmenyn och ställer sedan in högtalaren som utgångsenheter

Det borde fungera som förväntat nu, och du kommer att kunna höra ljudet. Du kan också ställa in standardutgångsenheten genom att ändra Master Volume Output.

3]Kör ljud- och Bluetooth-felsökare

Öppna Windows 10-inställningar (Win + I) och navigera sedan till Uppdatering och säkerhet > Felsökning. Här kan du hitta felsökare för både Bluetooth och Playing Audio, som du kan använda. Kör dem och låt felsökaren göra sitt jobb. Du bör kunna förstå problemet med meddelandet de visar i slutet, annars kommer problemet att lösas.

4]Starta om Bluetooth-supporttjänsten

Windows har en Bluetooth-tjänst som tar hand om alla Bluetooth-anslutningar. Om du inte kan ansluta andra Bluetooth-enheter också kan det hjälpa att starta om tjänsten.

 • Öppna Windows Services snap-in genom att skriva in Kör-prompten (Win + R) följt av att trycka på Enter-tangenten
 • Leta reda på Bluetooth Support Service
 • Högerklicka på den och välj att starta om.

Upprepa samma sak med Bluetooth Audio Gateway Service. Försök att ansluta igen och sedan spela musik eller video för att se om det fungerade.

Det här är några av metoderna för att lösa att Bluetooth-högtalaren inte fungerar som förväntat. Om det fungerade för dig, låt oss veta i kommentarerna eller dela din egen lösning.

Användbar läsning:

 1. Inget ljud eller ljud saknas
 2. Bluetooth-enheter kopplas inte ihop eller ansluts.

Relaterade Artiklar

Back to top button