Blue Whale Challenge: den farliga utmaningen återvänder för att döda, dömd till Milano

Händelsen, som ägde rum i Milano för flera år sedan, berör en 25-åring åtalad för förföljelse och grovt privatvåldi, för att ha avgått som “kurator” i samband med den så kallade “Blåvalsutmaning“. Offret (mindreårig) skulle ha graverat flera skärsår på kroppen och sedan skickat henne bilderna som innan de många skriftliga proven.

Tja, efter två års rättegång efter starten av utredningen samordnad av åklagaren Milan Cristian Barilli, sanningen har kommit fram. För att avslöja mysteriet var också en journalist som, som låtsades vara minderårig villig att anta utmaningen, hade skapat en profil på sociala medier.

Blue Whale Challenge: åtgärderna efter år

Även om det kan verka paradoxalt, var det ryktet om Blue Whale Challenge som efterliknade frågan. Faktum är att inom några dagar röster resultatet av en mediahändelse hade gjort allt konkret.

Hittills har sanningen kommit fram. Enligt vad som sagts av postpolisens utredare och utredare skulle 25-åringen mellan maj och juni 2017 med hjälp av en då 16-årig rysk medbrottsling ha skrivit till offret via sociala medier som Instagram Och Facebook låtsas vara”kuratordam“, Samt en curator för utmaningen.

Kvinnan fick folk att tro att hon hjälpte de mest naiva att ta sig ur dödsfällan genom att be dem om bevis på gränsen för det normala. sa kvinnan till den sicilianska tonåringen Som om det inte vore nog hotade 25-åringen offret och sa att hon kunde

Relaterade Artiklar

Back to top button