Blue Origin: så här hamnade 90-åringen i rymden

Låt oss tillsammans ta reda på hur det gick till nittio år gammal slutade i Plats ombord på Nya Shepard av Blå Ursprung från Jeff Bezos. Detta är den äldsta skådespelaren som spelade den berömda och älskade befälhavaren för rymdskeppet Star Trekden hyllade TV-serier född innan människans ankomst på månen. Vi pratar om William Shatner än med sitt eget 90 år gammal spelade har bestämt sig för att leva i verkligheten vad den alltid har gjort inom fiktionen.

Blue Origin: Så här gick Star Trek-skådespelaren William Shatner i rymden

“” Är den första meningen som William Shatnervälkänd skådespelare och huvudperson i tv-serien Star Trek, uttalade han så fort han satte sin fot på land. Lanserades i Plats ombord på Nya Shepard av Blå Ursprung från Jeff Bezosuppnådde rekordet för att vara äldre astronaut Av alla tider.

Som med vilken karusell som helst i vilken Luna Park som helst med självrespekt, beskyddare av Blå UrsprungJeff Bezos ackompanjerade direkt startplatta alla astronauter. Inte bara det, utan han bekräftade också att allt säkerhetsanordningar var slitna och väl fastsatta.

Vid det tillfället sa den gamle gode William: “”.

Och det var precis så. Tack vare Blå Ursprung han kunde uppfylla sin dröm och återvända välbehållen för berätta. Här är vad han sa, synligt rörd, efter att ha flugit in i Plats kom precis ur Nya Shepard:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button