Bloomberg försäkrar att Apple kommer att hålla ett nytt event den 8 mars

Vi har nya rykten relaterade till Manzanaeftersom allt verkar tyda på att den 8 mars kommer vi att ha ett evenemang för att lära oss om nya enheter från märket chewed apple.

Som rapporterats av Bloomberg som påstår sig ha interna källor, försäkrar att Apple kommer att hålla ett nytt event på dagen 8 mars i årdär den nya iPhone SE som kan komma med 5G förväntas presenteras, samt en förnyad iPad Air.

Men inte nog med det, det ryktas också att vi skulle kunna se en ny uppdaterad Mac Mini med Apples processor, förutom att offentligt presentera den nya iOS 15.4-versionen som för närvarande är i beta och kan släppas för allmänheten under fjorton dagar i mars.

Data kända hittills

Om den händelsen visar sig vara sann skulle vi den dagen få se en uppdaterad iPhone SE med samma utseende som nuvarande SE (2020) med uppdaterade kameror, en ny styrkrets och 5G-anslutning.

En uppfräschad iPad Air är på gång, en med en A15 Bionic-chipset, 5G-anslutning och en 10,9-tumsskärm. Mac Mini kan vara en fräsch modell med M1 Pro- och M1 Max-processorn eller den kan till och med ha M2.

Även om lanseringsevenemanget är en månad bort, varnar vissa källor för att evenemanget kan bli försenat på grund av tillverkningsförseningar. Hur som helst kommer evenemanget troligen att presenteras i ett högproducerat, förinspelat, livestreamat format som vi har sett tidigare.

Relaterade Artiklar

Back to top button