Blockera Kör program i Windows 10 med AskAdmin

Över åren Windows OS(Windows OS) har förändrats avsevärt. Med tanke på mängden funktioner, gratisappar och förbättringar, Windows tänkte om på datorn. Men det saknas fortfarande några funktioner som vissa kanske vill se. En av dem är ett sätt att blockera program från att köras. Idag ska vi prata om AskAdmin – ett gratis verktyg som låter dig blockera program i Windows 10/8/7.

Anta att du ska ge din dator till dina barn eller någon i din närhet, till exempel en vän eller släkting, i några timmar. Vid sådana tillfällen kanske du inte vill att någon ska köra dina applikationer eller program av integritets- eller säkerhetsskäl. Det är alltså mycket bättre att förhindra att någon kör program på datorn i förväg.

Naturligtvis kan du skapa ett gästkonto, men det kommer att ta lite tid. Istället för att skapa ett gästkonto är det bekvämt att blockera vissa appar på din dator. För att göra detta kan du välja en programvara från tredje part som heter AskAdmin , som kan hjälpa dig att blockera program på några sekunder. Det är i stort sett samma som vårt eget gratisprogram Program Blocker, som också kommer med lösenordsskydd.

Blockera program med AskAdmin

Kom igång med AskAdmin väldigt enkelt . För att blockera program Windows genom att använda AskAdmin , gör följande. Ladda ner och öppna det här verktyget först.

För att blockera en installerad applikation klickar du bara på det gröna plustecknet. Välj sedan filen .exe för att blockera programmet. Du kommer att få en fil .exe valfritt program i mappen Program filer eller mapp Program filer ( x86 ) på systemenheten (disk C(C Drive) ).

AskAdmin låter dig blockera program i Windows-1

Nu är den roliga delen att du kan låsa andra filer som textfil, wordfil etc med AskAdmin . För att göra detta måste du välja ” Alla filer”(Alla filer) när du väljer ett program eller en fil efter att ha tryckt på den gröna plusknappen.

Om du gillar det kan du ladda ner det bärbara gratisprogrammet AskAdmin härifrån(här). Den stöder alla operativsystem som körs för närvarande, inklusive Windows 10 Windows 8 och Windows 7.

Under åren har Windows OS utvecklats avsevärt. Med tanke på mångfalden av funktioner, gratisappar och förbättringar har Windows precis ombildat datoranvändningen. Men det finns fortfarande några funktioner som saknas, som vissa kanske vill se. En av dem är ett sätt att blockera program från att köras. Idag ska vi prata om AskAdmin ett gratis verktyg som låter dig blockera program i Windows 10/8/7.

Låt oss anta att du kommer att lämna över din dator under några timmar till dina barn eller någon nära som din vän eller släkting. Vid sådana tillfällen kanske du inte vill att någon kör dina appar eller program av integritets- eller säkerhetsskäl. Därför är det mycket bättre att blockera program från att köras i förväg över datorn till någon.

Visst, du kan skapa ett gästkonto men det kommer att ta lite tid. Istället för att skapa ett gästkonto är det praktiskt att blockera vissa appar på din dator. För att göra detta kan du välja en tredjepartsprogramvara som heter , som kan hjälpa dig att blockera program inom några ögonblick. Det är nästan samma som vårt eget gratisprogram som heter Program Blocker, som också kommer med lösenordsskydd.

Blockera program med AskAdmin

AskAdmin låter blockera program i Windows

Det är verkligen lätt att komma igång med AskAdmin. För att blockera program i Windows med AskAdmin, följ dessa steg. Först, ladda ner och öppna det här verktyget.

För att blockera en installationsapp klickar du bara på det gröna plustecknet. Efter det väljer du .exe fil för att blockera ett program. Du kommer att få .exe-filen för alla program i mappen Program Files eller Program Files (x86)-mappen på din systemenhet (C Drive).

AskAdmin låter blockera program i Windows-1

Nu är det mest intressanta att du kan blockera andra filer som textfil, wordfil, etc. med AskAdmin. För det måste du välja Alla filer medan du väljer en app eller fil efter att ha klickat på den gröna plusknappen.

Om du gillar det kan du ladda ner AskAdmin, ett bärbart gratisprogram från här. Den stöder alla operativsystem som körs för närvarande, inklusive Windows 10, Windows 8 och Windows 7.

Relaterade Artiklar

Back to top button