Blizzard fan? Samsung lanserar en begränsad upplaga av Galaxy S22 med Diablo Immortal

Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal © Samsung / Blizzard

Det måste erkännas, Diablo Immortal släpper lös passioner för tillfället. Blizzards spel verkar ha lika många följare som belackare… Men vad som är säkert är att det låter mycket.

Huruvida Diablo Immortal gör vissa människor glada, det gör också andra olyckliga. Faktum är att Blizzard Entertainments free-to-play är offer för mycket inaktiverande buggar på flera Samsung-smarttelefoner. De berörda modellerna är alla utrustade med en Exynos-processor. Kopior som har ett Snapdragon-chip påverkas inte. Trots detta lilla problem har den amerikanska studion etablerat ett stort partnerskap med den sydkoreanska tillverkaren.

En begränsad upplaga tillkännagavs och hittades inte

I Sydkorea har konsumenter möjlighet att få ett Samsung Galaxy S22 Ultra-paket med flera godsaker som bär bilden av Diablo Immortal. Förpackningen kommer i form av en imponerande trälåda. Utöver telefonen finns en musmatta, spelkartan, ett linsformat skal, ytterligare ett exklusivt skal för smartphonen, en trådlös laddare eller till och med en Battlecoin-kupong.

Samsung Galaxy S22 Diablo Immortal © Samsung / Blizzard

Om den här utgåvan oundvikligen kommer få samlare att drömma är det tyvärr nödvändigt att vänja sig vid tanken att den kommer att vara (nästan) omöjlig att få tag på. Faktum är att den här versionen, förutom att den endast marknadsförs i Sydkorea, bara skapades i 100 exemplar. Historik för att göra saker ännu mer komplicerade, det är ett lotteri som kommer att ange namnet på de kunder som kommer att kunna köpa paketet. För tillfället vet vi inte priset som utan tvekan kommer att bli väldigt högt.

Om samma ämne:
Här är Samsungs smartphones som påverkas av nästa Android 13-uppdatering

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button