Blixtrea och galet pris på JBL Tour Pro+ TWS trådlösa hörlurar

Bli förälskad i dag för JBL Tour Pro+ TWS trådlösa hörlurar som säljs just nu för endast 98,99 € på RueDuCommerce för en flash-rea.

JBL Tour Pro+ TWS © JBL

JBL Tour Pro+ hörlurar har designats för älskare av bra ljud, med tillägget av den aktiva brusreduceringsfunktionen som är ett nöje.

JBL Tour Pro+ i ett nötskal:

  • 32 timmars självständighet
  • Superkvalitet i röstsamtal
  • IPX4-certifierad

Under RueDuCommerce flash-rean går JBL Tour Pro+ hörlurarna från €199 till €98,99.

Hitta JBL Tour Pro+ för 98,99 € på RueDuCommerce

JBL Tour Pro+ och deras utmärkta ANC

Det är en blixtförsäljning som det kommer att pratas om: under några timmar till på RueDuCommerce kan du beställa de utmärkta äkta trådlösa hörlurarna med laddningsbox till en lägre kostnad. Dessa är JBL Tour Pro+ som endast kostar 98,99 € istället för 199 €.

Om du gillar välbearbetat ljud, väl återgivet, med utmärkt mikrofonkvalitet och mycket effektiv ANC: det här är hörlursmodellen för dig. Dessa är naturligtvis intra-aurikulära med touchzoner på varje hörsnäcka för multimediakontroll.

Komfort och kvalitet i öronen med JBL

Genom att välja JBL Tour Pro+ hörlurar kommer du att ha i dina händer (och öron) avancerade hörlurar utrustade med beprövad JBL Pro-teknik. De levereras med en laddningsbox som ger dem totalt 32 timmars lyssningstid. Lite mindre om du använder aktiv brusreducering som är energikrävande.

Glöm inte att ladda ner appen JBL Headphones för att dra full nytta av hörlurarnas alla funktioner. Det är här du kommer att kunna justera equalizern, Hear Through-läget som låter dig höra omgivande ljud trots hörlurarna. Men även uppdatera firmware, justera användarprofiler, aktiv brusreducering…

De är naturligtvis handsfree-kompatibla för att ringa dina samtal som om du hade smartphonen i handen. Och ljudkvaliteten är ganska slående. Vare sig för dig, i öronen eller din röst i dina samtalspartners.

JBL Tour Pro+ TWS © JBL

Hitta JBL Tour Pro+ för 98,99 € på RueDuCommerce

Jämför JBL Tour Pro+ och andra hörlurar

Om du vill veta vad JBL Tour Pro+ är värd jämfört med andra modeller av sitt slag, tveka inte att konsultera Clubic jämförande guide för information. Du kommer att kunna se alternativa hörlurar och eventuellt välja dem om de tilltalar dig mer än dessa.

Relaterade Artiklar

Back to top button