Blixtförsäljning: en 4K QLED-TV, kommer du att sakna den?

Slösa inte en sekund på att byta din TV med detta Cdiscount-erbjudande på en Hisense 4K-modell för mindre än 500 €.

tv_hisense

HISENSE – 43A7GQ 4K TV i två ord:

  • QLED TV
  • 4K definition och Dolby Vision HDR-stöd
  • Kantlös skärm

Se Hisense 4K TV-erbjudande – 43A7GQ för 451,99 € på Cdiscount

En 4K Dolby Vision-skärm för mindre än €500

Du behöver inte spendera tusentals dollar för att äntligen njuta av en 4K-skärm hemma. Cdiscount låter dig byta ut din gamla skärm med en 4K-modell till en lägre kostnad.

Faktum är att Hisense TV – 43A7GQ, en 43-tums QLED-modell som är kompatibel med HDR och Dolby Vision, kostar bara 451,99 €, med leverans förväntad inom cirka 10 dagar. Du kan givetvis betala din beställning i fyra omgångar för att jämna ut dina betalningar och på så sätt glädja dig själv utan att begränsa dig i dina inköp.

Hisense 4K TV: dina favoritprogram ner till pixeln

Denna Hisense TV erbjuder en skärmstorlek på 43 tum, ett mindre format än den genomsnittliga skärmen som erbjuds i butiker. Långt ifrån att vara en defekt, den här mindre diagonalen är idealisk för alla som bor i en lägenhet, ett litet hus eller helt enkelt har lite utrymme att installera sin tv.

Hisense 43A7GQ TV är också ett mycket framgångsrikt designobjekt med skärmkanter reducerade till deras enklaste uttryck. Du är helt nedsänkt i handlingens hjärta, utan att din blick avbryts av fula kanter runt enheten.

Skärmen har dock många fördelar, till att börja med sin QLED-skärmteknik som ger utmärkt ljusstyrka samt trogen återgivning av färgerna i bilden. Dess 4K-definition låter dig njuta av det senaste innehållet i sin ursprungliga definition med en slående detaljnivå.

Den här skärmen är också HDR-kompatibel, inklusive Dolby Vision, den föredragna industri- och filmskaparstandarden som låter dig njuta av mer naturliga färger och ännu starkare ljusstyrka för filmer och serier i streaming eller Blu-Ray som erbjuds med denna färgstandard.

Se Hisense 4K TV-erbjudande – 43A7GQ för 451,99 € på Cdiscount

Din 4K-TV väntar på dig i vår jämförelse

Det är ofta väldigt svårt att förstå alla faktorer att ta hänsyn till när du väljer din tv. Det är därför vi idag erbjuder dig vår jämförelse av de bästa 4K-TV:erna, ständigt uppdaterade för att presentera de senaste modellerna som testats av oss och därmed hitta den modell som passar bäst för din budget och dina önskemål.

Relaterade Artiklar

Back to top button