Bli kungen av Twitch genom att vara värd för dina liv med Elgato Stream Deck på rea!

Liva upp ditt liv såväl som Z Event-streamers tack vare Elgato Stream Deck som du för närvarande kan hitta till försäljning på Amazon!

strömdäck

Elgato Stream Deck är en liten konsol att placera framför dig och består av 15 anpassningsbara LCD-knappar. Tack vare det kommer du att kunna starta ljud, gifs, åtgärder på skärmen med lätthet.

Elgato Stream Deck i ett nötskal:

  • 15 anpassningsbara nycklar
  • Direkt integration med Game Capture, OBS, XSplit, TipeeeStream, Twitch, YouTube, etc.
  • Möjlighet att ha flera profiler

Elgato Stream Deck är en enhet som vanligtvis kostar 149,90 € men du kan beställa den idag för bara 119,99 € från Amazon.

Hitta Elgato Stream Deck för 119,99 € på Amazon

Ett bra erbjudande för detta praktiska stream-tillbehör

Elgato Stream Deck finns i flera versioner: en XL, den som presenteras här som kan kallas standard, och en miniversion. Här är det alltså versionen med 15 knappar som säljs för endast €119,99 istället för €149,99.

Tillbehöret ansluts via USB till din PC och konfigureras enkelt med Stream Deck-applikationen för att laddas ner till din dator. Observera också att Stream Deck är kompatibelt med både PC och Mac.

Streamdeck: en konsol för att göra allt

Du har säkert redan sett den utan att ha sett den om du tittar på Twitch-strömmar eller på annat sätt. Elgato Stream Deck-konsolen är i allmänhet inte särskilt närvarande på skärmen, men det är ändå hon som gör showen. När din favoritstreamer skickar ett ljud, en gif på skärmen, modifierar hans röst live: det är verkligen hans verk!

Och av goda skäl: genom att ansluta den till din PC och starta programvaran Stream Deck, kommer du att kunna tilldela var och en av de 15 knapparna en mycket specifik åtgärd. Och för att hitta rätt kan du anpassa knappen med en bild som ska visas på LCD-skärmen.

Som vi sa har du till och med möjligheten att skapa flera profiler med olika nycklar för var och en. Beroende på vilken programvara du använder kan detta spara dig värdefull tid.

Stream Deck är kompatibel med många program, som Voicemode eller OBS Studio. Samt en stor mängd streamingplattformar, inte bara Twitch. Så du kan ha kul absolut överallt.

Elgato Stream Deck © Elgato

Hitta Elgato Stream Deck för 119,99 € på Amazon

Hitta den bästa bärbara datorn att använda med Stream Deck

Om du håller på att göra om ett spelupplägg kanske du letar efter en ny bärbar dator? Om så är fallet kan du konsultera den jämförande guiden till de bästa datorerna på Clubic.

Relaterade Artiklar

Back to top button