Bleach: slutet av animen visar äntligen och kommer i slutet av 2022


I oktober 2022, anime-anpassningen av Bleka kommer äntligen att njuta av en riktig slutsats, eftersom bågen ” Tusentalsåriga blodkrig från mangan är äntligen i produktion.

Fans har väntat på detta sedan… 2014.

8 år senare anime Bleka kommer äntligen att ta slut

När det kommer till mycket lång manga eller anime, namn som naruto, En bit eller Bleka kommer ofta först att tänka på. Och det är det sistnämnda vi återigen talar om idag. Verket av Tite Kubo är faktiskt nästan redo att göra sin efterlängtade återkomst till anime … bara för att försvinna igen.

Kom ihåg att om den ursprungliga mangan slutade 2016, hade anime-anpassningen stoppats 2014 med bågen ” Förlorad ersättare Shinigami sålunda berövar serien dess sanna slutsats. Lyckligtvis sänds den sista bågen i oktober 2022 ” Tusentalsåriga blodkrig vilket ger Ichigo och hans vänner en värdig start.

Producerad av Studio Pierrot och regisserad av Tomohisa Taguchi, visade serien en första titt i helgen på Jump Festa. Inför en comeback av Hollows och ankomsten av en ny motståndare kommer Shinigami och hans kollegor, föga överraskande, återigen behöva ta till vapen.

Vi ses i slutet av nästa år, förmodligen på Crunchyroll hos oss.

Källa: Gizmodo

Relaterade Artiklar

Back to top button