Blade Runner 2099: Amazon beställer en serieuppföljare med Ridley Scott som producerar

Blade Runner 2049 © Columbia Pictures

Du kommer att ta lite extra Blade Runner ? Amazon Studios har beställt en serie i detta universum, med Ridley Scott kopplad till produktionen.

Blade Runner 2099det heter den, borde dock inte hända direkt.

Blade Runner 2099 : en live action-serie i tidig produktion

1966 års roman Drömmer Androids om elektriska får? av Philip K. Dick har aldrig varit så levande. Hur som helst, Blade Runner, dess filmatisering 1982 av Ridley Scott, har inte gjort färdigt bebisar. Efter blade runner 2049 av Denis Villeneuve 2017, eller den animerade serien Blade Runner: Black Lotus 2021, här kommer snart Blade Runner 2099.

På uppdrag av Amazon Studios kommer det att vara den första live action-serien i detta universum. Projektet, som bara är i början av sin produktion och som vi ännu inte känner till scenariot eller castingen av, har ändå två solida namn kopplade till det. Börjar med regissören Ridley Scott, som kommer att vara exekutiv producerande. Silka Luisa, showrunner av framtidsserien De lysande tjejernakommer också att finnas vid hans sida såväl som i scenariot, som kommer att utspela sig 50 år efter den senaste filmen.

Om samma ämne:
Det är officiellt, Marvel-serien kommer att lämna Netflix mycket snart

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button