Black Friday molnlagring: kommer du att ge efter för de omissbara pCloud-kampanjerna?

pCloud tänker på dig när slutet av året närmar sig, och till semestern, varför inte erbjuda betydande onlinelagring för dig själv och dina nära och kära? Två fantastiska Lifetime-erbjudanden till -75 % är tillgängliga för den här upplagan av Black Friday
.

pcloud_bf_1600

3 fördelar med de speciella Black Friday pCloud-erbjudandena:

  • Val av: 500 GB eller 2 TB
  • Livstidserbjudande (99 år)
  • Användare med en befintlig livstidsplan kan lägga till ytterligare 2 TB

Se Premium Lifetime Black Friday-erbjudanden med 75 % rabatt

Två rabatterade erbjudanden för Black Friday på pCloud

pCloud är nu ett av de mest välrenommerade företagen på onlinelagringsmarknaden, och det schweiziska företaget har för avsikt att låta dig dra nytta av kvaliteten på sina tjänster till bästa pris under denna Black Friday 2021 med oslagbara molnerbjudanden. Det första erbjudandet, som framför allt låter dig få 500 GB lagringsutrymme samt 500 GB delningslänkar (bland annat), är endast €122,50 istället för de vanliga €500. Det är alltså 75% av reduktionen som tillämpas på dig, en engångsbetalning och turen är spelad!

Det andra erbjudandet inkluderar, å sin sida, 2 TB molnlagring samt 2 TB delningslänkar mot endast €245 istället för standardpriset på €980. Tillräckligt för att dra nytta av 75 % rabatt också! Två möjliga val som gör att du bäst kan anpassa dig efter dina behov och din budget vid tillfället, även om det ideala här är att se på mycket lång sikt! Tänk dessutom på att du har 10 dagar på dig att begära en återbetalning från pCloud om du inte är nöjd med den tjänst som erbjuds.

Upp till 5 användare för att dra nytta av en livstidsprenumeration, här är ett bra erbjudande att ta del av på pCloud

Är du trött på att glömma din hårddisk, du kan inte än en gång lägga vantarna på den där USB-nyckeln, du har tappat bort filer av misstag? Molnlagring är en enkel och effektiv lösning tillgänglig för dig med pCloud. En enkel inmatning av dina inloggningsuppgifter och du är redo att lagra och använda dina filer som du vill, från vilken maskin som helst.

Och för Black Friday ser pCloud mer än ett individuellt erbjudande, eftersom det också handlar om att kunna dela ett konto med dina nära och kära. Varför är detta en bra idé? Först och främst för att du, tack vare verktyget för rättvis delning, kan tilldela var och en av de 5 medlemmarna (eller mindre enligt din önskan) en andel av mängden tillgängligt lagringsutrymme. Ett annat exempel, du kan enkelt, i ett sammanhang av latent COVID-19, ladda den sista födelsedagsvideon av ditt barn som firades i en liten kommitté, och tilldela en av de 5 platserna till hans morföräldrar, som kommer att kunna blinka med ett öga visa den genom att ansluta till pCloud.

Ett mycket praktiskt dagligt sätt att ha de viktigaste filerna (och inte bara), inklusive med den växande plats som distansarbete tar idag. Två möjligheter är alltså tillgängliga för dig för Black Friday på pCloud, med stora besparingar på spel. Den första låter dig dra fördel av 500 GB onlinelagring, medan den andra erbjuder dig, å sin sida, 2 TB.

Dessutom drar du nytta av en idealisk samarbetsdimension eftersom delningslänkarna motsvarar din mängd lagringsutrymme: 500 GB länkar för det första erbjudandet och 2 TB för det andra. Så många anledningar att erbjuda dig pCloud-tjänster till mycket bra priser och för att göra ditt liv enklare, allt med kvalitetstjänster. Tillräckligt för att tillåta pCloud att få det utmärkta betyget 9/10 under vårt 100 % oberoende Clubic-test.

Se Premium Lifetime Black Friday-erbjudanden med 75 % rabatt

Vilken molnlagring är mest effektiv?

Med vår 100 % oberoende jämförelse av den bästa molnlagringen 2021 kan du, på din fritid, konsultera de bästa erbjudandena för tillfället på denna marknad eller ta reda på mer om molnlagring.

Relaterade Artiklar

Back to top button