Black Friday: det är redan bedrägerivarning online

De Svart fredag är årets mest efterlängtade evenemang av alla som väntar på att denna dag ska göra bästa affären och vinna en rabatterade priser vad de inte hade råd med till fullt pris. Inte nog med det, utan just den här dagen tillåter alla att handla med rabatter verkligen fördelaktig. Ofta är de mest eftertraktade butikerna just de uppkopplad. Här pga hacker experter utnyttjar redan denna fantastiska möjlighet för sina brott. Faktum är att den ödesdigra dagen Svart fredag att redan konsumentföreningar de lanseradebedrägerivarning online.

Black Friday: besparingsevenemanget kan visa sig vara en mardröm

Det kan vara lätt att den mest frossande händelsen på året för spara pengar förvandlas till en mardröm. Erfarna hackare de har redan organiserat sig så mycket att flera redan har upptäckts falska nätbutiker redo att gå farligt bedrägerier under Svart fredag. Men vad handlar det om?

I grund och botten bombarderas användaren med reklam- och av hashtag de sponsrar länk från webbplatser på nätet med löftet om spara pengar mycket pengar tack vare Svart fredag. På dessa sidor potentialerna offer de hittar Produkter till priser som ingen annan onlinebutik lyckas garantera. Synd att handla kommer inte att gå igenom och de pengar som betalas kommer att gå i händerna på cyberkriminella.

För att förklara hur dessa fungerar bedrägerier på nätetredo att dra nytta av Svart fredagär den välkända nationella tidningen som i en ny artikel skrev:

“”.

Förutom stöld av pengar, den stöld av känslig data och ofta lyckas dessa hackare gå tillbaka till Lösenord Och komma åt data till bankkonto av offret. Detta avslöjar hur hänsynslösa de är bedrägerier på nätet och hur viktigt det är att känna till dem känna igen att inte falla i deras fälla.

Hur man känner igen då bedrägerier på nätet gjord med anledning av Svart fredag och dessa dagar som förutse det? Det är helt enkelt alltid bra att verifiera att webbplatsen innehåller i företagsdata vem som säljer produkterna. Namn, adress till det registrerade kontoret och momsnummer. Dessutom webbplats Internet måste ha, i navigeringsfältet, denhänglåsikon. Detta garanterar att det är en säker sida och inte bluff.

Tror äntligen inte för höga rabatternästan omöjligt på produkter som förutom en viss besparing är han nackdelar. Tillfället erbjuder otroliga priser, men för det omöjliga och inte ens för mirakel Amazon med detta Svart fredag han lyckades organisera.

Relaterade Artiklar

Back to top button