Black Friday Darty: Belkin Soundform Elite trådlösa högtalare är redan till rea!

Darty slår hårt för Black Friday med en Belkin-högtalare, Soundform Elite, för endast €99. Dessutom använder den Devialet-teknik, tillsammans med en iQ-laddare. Ett måste.

1

SoundForm Elite, designhögtalaren som laddar din smartphone

  • Ljudet i Devialet
  • Google Assistant är integrerad
  • iQ-laddaren

Se erbjudandet på Belkin Soundform Elite för 99 € hos Darty

En ansluten högtalare med iQ-laddare

Med detta erbjudande kommer Darty att glädja ett stort antal ljudentusiaster. Den anslutna Belkin Soundforme Elite-högtalaren, vars pris vanligtvis är €249, går ner till bara €99 även om det inte ens är Black Friday än!

Och det är inte vilken enhet som helst eftersom den innehåller den mycket berömda ljudtekniken Devialet. Samt att du dessutom har rätt till ett iQ-laddställ och Google Assistant i samma produkt. Du kan hämta den i din Darty-butik inom en timme (om tillgänglig) eller få den levererad hem till dig.

En liten högtalare som har ett värdeskåp

Belkin och Devialet har slagit sig samman för att erbjuda Soundform Elite, en ansluten högtalare som har den speciella egenskapen att erbjuda en iQ-laddare överst. Sätt bara din smartphone, kompatibel naturligtvis, i skåran som medföljer och den laddas (upp till 10W) ​​utöver att spela din musik.

Devialet gör mirakel på denna högtalare tack vare dess Push-Push-teknik som avbryter externa vibrationer. För detta finns två bashögtalare rygg mot rygg, vilket hindrar högtalaren från att vibrera på bordet där den är placerad, och speciellt med din smartphone på.

Observera också närvaron av Google Assistant i höljet. Så via Google Home kommer du att kunna konfigurera din favoritströmningstjänst för att starta dina spellistor med rösten och styra högtalaren på distans, antingen via appen eller genom att prata med den.

Du kan naturligtvis ansluta dina Bluetooth-enheter till den för att enkelt kunna njuta av Belkin/Devialet-ljud. Vi beklagar bara frånvaron av AirPlay 2. Men i slutändan för 99€ har du en mer än korrekt ansluten högtalare och framför allt till ett mycket attraktivt pris.

Belkin Soundform Elite © Belkin

Se erbjudandet på Belkin Soundform Elite för 99 € hos Darty

Utforska alternativ för Bluetooth-högtalare

Om du vill kan du konsultera vår guide till de bästa Bluetooth-högtalarna på Clubic. Där hittar du alternativ med olika priser och kriterier och kan sedan jämföra med Soundform Elite.

Relaterade Artiklar

Back to top button