Black Friday Apple: chockpris på AirPods 2 på Cdiscount och Rakuten

Dra nytta av Black Friday för att få AirPods 2 till ett chockpris. För det kommersiella evenemanget tillåter två återförsäljare att du har de berömda trådlösa hörlurarna från Apple under 110 euro.

1

De utmärkta trådlösa Apple-hörlurarna i ett nötskal:

  • 24 timmars batteritid
  • Diskret och lätt
  • Trådbundet laddningsfodral medföljer

Se Apple AirPods 2-erbjudandet på 104,99 € på Rakuten

Se Apple AirPods 2-erbjudandet för 109,99 € på Cdiscount

Black Friday: bra erbjudande att ta på Apple AirPods 2

På denna Black Friday-dag inbjuder Team Clubic Bons Plans dig att besöka Rakuten-plattformen eller Cdiscount-webbplatsen för att köpa Apple AirPods 2 till ett reducerat pris.

Säljs till det rekommenderade priset av 179 euro, Apple-märkets trådlösa hörlurar erbjuds för 104,99 euro (Rakuten) respektive 109,99 euro (Cdiscount).

När det gäller Rakuten-erbjudandet måste du ange koden RAKUTEN15 för att få kampanjpriset. Köpet på Rakuten-sajten ger dig rätt till en cashback på 16,50 euro att spendera på nästa beställning.

Hörlurar att ta med överallt

Apples AirPods 2, som släpptes för två år sedan, är trådlösa hörlurar som kan konfigureras med en iPhone, iPad eller vilken annan enhet som helst i Apples ekosystem, via trådlös Bluetooth-teknik. Detta låter dig lyssna på musik, ringa eller ta emot samtal eller använda Siri röstassistent.

För batteritid kan AirPods 2 användas inom en varaktighet på 5 timmar i lyssningsläge och 3 timmar i samtal. Den trådbundna laddningsboxen som följer med hörlurarna ger upp till 24 timmars batteritid. Hörlurarna har en vikt på 4 gram vardera, eller en vikt på 8 gram totalt.

Måttmässigt mäter hörlurarna 16,5 mm x 18 mm x 40,5 mm. När det gäller laddningsfodralet mäter det 44,3 mm x 21,3 mm x 53,5 mm.

Se Apple AirPods 2-erbjudandet på 104,99 € på Rakuten

Se Apple AirPods 2-erbjudandet för 109,99 € på Cdiscount

De bästa trådlösa hörlurarna för tillfället

AirPods 2 är inte de enda trådlösa hörlurarna som har Bluetooth.

För att ta reda på mer om alternativ till Apple AirPods 2, tveka inte att ta en titt på vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna för tillfället.

banner_bf

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button