Black Friday Amazon: MacBook Air M1 2020 sjunker under 1000€-strecket

Tveksam till att byta till Apple-enheter? Black Friday, och Amazon med sin Black Friday Week är en bra tid att spräcka. För tillfället går MacBook Air M1 ner till strax under 1000 € efter en rabatt på 129 euro.

1

MacBook Air M1: vad man ska komma ihåg om Apples bärbara dator

  • Det nydesignade M1-chippet
  • Apples kvalitet betyder pålitlighet
  • En lätt att bära fjäderviktare

MacBook Air M1 för 999,99 € på Amazon

Black Friday: en MacBook för mindre än 1000 €

Först och främst några detaljer om Amazons verksamhet. Black Friday Week pågår under tio dagar. Under denna tid fortsätter Amazon att tillhandahålla gratis frakt, samtidigt som det lägger till gratis returer.

MacBook Air M1, å sin sida, drar nytta av en rabatt på €129,01, vilket tar den under den symboliska stapeln på €1000. Enheten går alltså från 1129,00 € till 999,99 €. Rätt tid att adoptera det?

MacBook Air, den bärbara datorn med M1-chip

Utöver det reducerade priset har den här datorn faktiskt något att förföra. Dess namn indikerar det: denna MacBook Air innehåller M1-chippet som tillkännagavs med stor fanfar av Apple. Detta måste erbjuda en spektakulär prestandavinst på processornivå. Enheten har också en 8-kärnig CPU, en GPU också med 7 eller 8 kärnor och 8 GB RAM.

Den måste därför möta avancerade kontorsbehov, samtidigt som den ger bra prestanda inom multimedia och spel.Den lägger till en 256 GB SSD för att lansera våra olika vardagliga applikationer snabbare. När det gäller autonomi har MacBook Air M1 en uthållighet på 18 timmar, vilket är tillräckligt med potential för användning under hela dagen.

Slutligen är enheten lätt att transportera. Dess lätta vikt (mindre än 1,3 kg) och dess 13-tumsskärm klassificerar den tydligt inom området ultraportabla. Nomadarbetare, ni kommer utan tvekan att uppskatta denna modell.

MacBook Air M1 för 999,99 € på Amazon

Vilken bärbar dator passar dig?

Med Black Friday är dock Apple-enheter inte de enda som drar nytta av fantastiska rabatter. Andra mycket betydande rabatter väntar dig.

Men innan du spricker, är du säker på att du gjorde rätt val? Ta en omväg genom vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna för att se till att du tydligt har förstått dina behov.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button