Black Friday Amazon: dessa 8 Cyber ​​​​Monday tekniska kampanjer kommer att försvinna ikväll vid midnatt!

Efter Black Friday är det Cyber ​​​​Mondays tur! Denna sista dag med kampanjer närmar sig sitt slut. Du har bara några timmar kvar på dig att dra nytta av de fantastiska erbjudandena på Amazon!

2

De 8 tekniska erbjudandena som är värda en omväg på Amazon

 • POCO X3 Pro 256 GB smartphone för 199,90 €
 • Logitech G502 HERO spelmus för 41,97 €
 • Amazon Kindle e-läsare 54,99 €
 • Sony WH-1000XM3 trådlösa hörlurar för 199 €
 • Nvidia Shield TV för 123,99 €
 • Sony PlayStation Plus (12 månaders prenumeration) för 39,99 €
 • SanDisk microSDXC-kort för Nintendo Switch 128 GB 21€
 • GoPro HERO9 Black kamera för 379€

De bästa Black Friday-erbjudandena på Amazon

Det är ett väldigt varierat utbud som vi idag erbjuder med anledning av Cyber ​​​​Monday, med ett riktigt 12-månadersabonnemang på PS+, ett aktivt brusreducerande headset, en mus, en smartphone, en tv-box, etc. Kort sagt, något att ha kul eller förbereda julklappar!

POCO X3 Pro-smarttelefonen

11

Se erbjudandet på POCO X3 Pro för 199 € på Amazon

Det börjar med en liten smartphone för alla som letar efter en billig, robust telefon med fantastiska tekniska egenskaper. Dess 6,67″ LCD-skärm visar en vacker upplösning på 2400 x 1080 pixlar med en uppdateringsfrekvens som går upp till 120 Hz. Denna modell är utrustad med 8 GB RAM med 256 GB internminne (ej utbyggbart). Du kan räkna med en en hel dag av autonomi med intensiv användning. Slutligen tillåter fotosensorerna på 48 Mpx, 8 Mpx, 2 Mpx, 2 Mpx filmning upp till 4K med 30 bilder/sekund.

Logitech G502 HERO K/DA spelmus

1

Se erbjudandet på G502 Hero K/DA för 41,97 € på Amazon

Låt oss nu upptäcka en spelmus inspirerad av spelet League of Legends, och mer specifikt av den virtuella k-pop-gruppen K/DA. Den består av fyra karaktärer från spelet: Ahri, Akali, Evelynn och Kai’Sa. Logitech har utvecklat en rad speltillbehör som bär gruppens image, inklusive denna mus med imponerande prestanda. Med en känslighet på 100 till 25 600 DPI och en 25K-sensor kommer du att kunna konfigurera den i alla dess aspekter samt uppdatera den via G HUB-appen. Det är en trådbunden mus med 11 programmerbara knappar och 5 vikter att fördela för att balansera dess hantering. Glöm inte att kryssa i kupongrutan för att få rabatten.

Amazon Kindle e-läsare med frontbelysning

1

Se erbjudandet på Kindle för 54,99 € på Amazon

Amazon säljer sina egna produkter denna Cyber ​​​​Monday, med den klassiska Kindle för bara 54,99 € istället för 79,99 €. Denna lilla pekskärmsplatta med en autonomi på långt över 30 dagar i standby-läge låter dig ladda ner och läsa alla böcker som finns i pappersformat. Dess yta och dess e-bläckteknologi gör att den visuella återgivningen ligger väldigt nära en klassisk bok, vilket gör att ögonen inte tröttas ut. Plus några praktiska funktioner, som bokmärket eller möjligheten att trycka på ett ord för att se dess definition.

Sony WH-1000XM3 aktiva brusreducerande hörlurar

1

Se erbjudandet på WH-1000XM3 för 199 € på Amazon

En viktig produkt om det någonsin funnits en, och mycket attraktiv när det gäller pris och prestanda: Sony WH-1000XM3-hörlurarna. Visst finns det en 1000XM4 men skillnaderna mellan de två är så små att den förblir ett utmärkt val om du letar efter hörlurar med aktiv brusreducering. Den kan avskärma dig från buller i cirka tjugo timmar på en enda laddning och låter dig också ringa i handsfree-läge, allt med oöverträffad komfort. Du kan ställa in den fullt ut med appen Headphones Connect och den har en snabbladdningsfunktion som ger dig några extra timmars batteritid för bara några minuters laddning.

Nvidia Shield TV-box

1

Se erbjudandet på Nvidia Shield TV för 123€ på Amazon

Nvidia Shield-boxen är det perfekta verktyget för att förvandla din TV till en ansluten TV. Den kopplas helt enkelt in via en HDMI-port och låter dig sedan komma åt hela universum av streamingapplikationer: Netflix, Prime Video, Disney+, MyCanal, Molotov, etc. Det är ett mycket enkelt objekt att använda, med tillräckligt med RAM för att vara flytande vid användning. Den kan stödja upp till 4K, den är utrustad med Chromecast Built-In-teknik för att casta från din smartphone. Och du kan till och med lansera spel via GeForce Now och Google Play Butik.

12 månaders PS+-prenumeration för 39,99 €

1

Se erbjudandet på PS+-prenumerationen på 39,99 € på Amazon

PlayStation Plus är ett onlineabonnemang som låter PlayStation-spelare, oavsett konsol, spela online. Det är inte allt eftersom du med denna prenumeration har rätt till gratisspel varje månad, ett på PS5 och ett eller två på PS4. Dessa spel är tillgängliga och spelbara när som helst så länge du prenumererar. Och om du stänger av din prenumeration för att komma tillbaka senare får du tillgång till den igen. Du måste bara komma ihåg att lägga till dem i ditt bibliotek, även utan att installera dem, för att äga dem. Säljs vanligtvis för €59,99, prenumerationen är €39,99 fram till ikväll.

SanDisk microSD-kort för Nintendo Switch 128 GB

1

Se erbjudandet på SanDisk 128 GB för 21€ på Amazon

SanDisk har utvecklat en rad microSD-kort med bilden av objekt som finns i Nintendos Mario-spel, med olika lagringsstorlekar. För Cyber ​​​​Monday kostar Mushroom 128 GB microSD-kort endast 21 €. Den kan sättas in direkt i Switch för att utöka konsolens baslagring. Kortet kan rymma dina speldata samt skärmdumpar och video. Naturligtvis är dess användning inte begränsad till Switchen och om du vill placera den någon annanstans kommer den att fungera lika bra.

Actionkameran GoPro Hero 9 Black för 378 €

1

Se erbjudandet på GoPro Hero 9 för 378 € på Amazon

Låt oss avsluta vår översikt över Cyber ​​​​Monday bra erbjudanden på Amazon med GoPro Hero 9. Denna actionkamera som kan filma i 5K, ultra robust, är den idealiska följeslagaren för sportutflykter och extrema aktiviteter. Du kommer att kunna föreviga alla dina bedrifter tack vare 23,6 MP-sensorn som kan filma i 5K med 30 bilder/sekund eller i 4K med 60 bilder/sekund. Det är till och med möjligt att streama live till sociala medier i 1080p! Det är en mångsidig kamera med dussintals möjligheter och funktioner. Och som är till rea för €378 istället för €429,99.

Cyber ​​måndag

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

 • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
 • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
 • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
 • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
 • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button