Black Friday: 7 oemotståndliga erbjudanden att inte missa för Cyber ​​​​Monday Cdiscount

Cyber ​​​​Monday är idag! Vid detta tillfälle erbjuder Cdiscount dig många högteknologiska erbjudanden till låga priser. Vi har valt ut 7 av de mest spektakulära kampanjerna för att tillfredsställa dig utan att bryta banken.

cdiscount

7 Cdiscount erbjuder att dra fördel av:

 • Apple iPhone 12 Pro 128GB för 899 €
 • Hisense 43″ 4K LED-TV för 299,99 €
 • Samsung Galaxy M12 64 GB för 149 €
 • Dyson V7 Motorhead dammsugare för 219€
 • Samsung Q80A 55” Smart TV + Xbox Series S-paket för 999,99 € med kampanjkoden 100EUROS
 • Asus TUF gaming laptop med en RTX 3060 för 934,99 € med kampanjkoden 100EUROS
 • Asus 15,6″ Gamer-dator med en GTX 1650 för 649 €

De bästa Black Friday-erbjudandena med Cdiscount

Cdiscount hade inga egentliga avsikter att lämna denna Black Friday-period utan en exceptionell sista dag med kampanjer. Det är därför under denna Cyber ​​​​Monday som den franska återförsäljaren visar sina sista kort och erbjuder en lista med produkter till helt galna priser för att du ska kunna utrusta dig med högteknologi till bästa pris på webben.

Oavsett om du vill unna dig själv, eller helt enkelt förbereda dig inför semestern genom att starta din jullista, finns det något för alla med ett urval av smartphones, bärbara datorer, men även kvastdammsugare och 4K-tv-apparater.

Apple iPhone 12 Pro 128GB för 899 €

1

Se Apple iPhone 12 Pro 128GB-erbjudandet för 899 €

iPhone 12 Pro har gjort ett starkt intryck de senaste månaderna. Apple-smarttelefonen erbjuder en reviderad design med platta kanter som är mycket trevligare att hålla i och en mycket framgångsrik Stillahavsblå färg. Den har en 6,1-tums OLED-skärm med det berömda främre kameraskåran som möjliggör ansiktsigenkänning för ansiktsigenkänning för upplåsning av telefonen och köp med Apple Pay. Med sin A14 Bionic-processor erbjuder iPhone 12 Pro exceptionell prestanda i alla mobila applikationer och spel. På kamerasidan har smarttelefonen en trippel 12-megapixelsensor samt en LiDAR för att förbättra fokus och porträttläge.

Hisense 43″ 4K LED-TV för 299,99 €

1

Se Hisense 43″ 4K LED 43″ TV-erbjudande för 299,99 €

Hisense erbjuder dig en medelstor skärm med en diagonal på 43 tum, som är idealisk för små vardagsrum eller studentlägenheter. Denna LED-skärm har en 4K-definition och kan visa kompatibla program i bästa möjliga kvalitet, med stöd för HDR10 och HDR10+ för mer levande färger och bättre ljusstyrka. Denna Hisense-skärm är också ansluten för att erbjuda dig många applikationer som YouTube eller Netflix för att få tillgång till alla dina underhållningskällor på en enda och unik skärm.

Samsung Galaxy M12 64 GB för 149 €

1

Se Samsung Galaxy M12 64 GB-erbjudandet för 149 €

Samsung erbjuder dig nu denna nybörjarsmartphone designad för att möta alla behov hos allmänheten, allt till ett mycket attraktivt pris. Den består av en 6,5-tums skärm samt 64 GB diskutrymme och 4 GB RAM så att du kan installera alla dina dagliga applikationer och öppna dem mycket snabbt. Dess fyrdubbla fotosensor innehåller en 48 megapixel huvudlins så att du kan ta alla bilder. Den sista fördelen med denna utmärkta enhet till ett lågt pris? Dess autonomi säkerställs av ett 5000 mAh batteri.

Dyson V7 Motorhead dammsugare för 219€

1

Se erbjudandet Dyson V7 Motorhead dammsugare för 219€

Denna Dyson stickdammsugare har en kraftfull motor som kan suga upp allt damm som skräpar ner ditt golv, men även större skräp som smulor, textilier och till och med djurhår. Utan väska är enheten mycket trevlig att använda. Tack vare sin inneslutna vikt är det möjligt att dammsuga golvet men även taket för att ta bort spindelväven som samlas där. Flera borstar finns tillgängliga beroende på vilken yta som behandlas för optimalt resultat. Autonomi är det cirka 40 minuter vid medium effekt så att du kan städa hela ditt hus med en enda laddning.

Samsung Q80A 55-tums Smart TV + Xbox Series S Pack för 999,99 €

1

Se erbjudandet Samsung TV + Xbox Series S-paketet för 999,99 €

Detta är ett exceptionellt erbjudande som erbjuds av Cdiscount för att öka kvaliteten på din underhållning. Under Cyber ​​​​Monday erbjuder onlineåterförsäljaren dig både en 55-tums diagonal QLED-TV och en Xbox Series S-spelkonsol för att njuta av den senaste nästa generationens titlar med bästa möjliga bildkvalitet. Den här tv:n har ett HDMI 2.1-uttag och är kompatibel med 4K 120 fps för ojämförlig flytbarhet i dina spel.

Xbox Series S är den senaste versionen av Microsofts konsol. Helt digitalt gör det att spel kan laddas ner från Xbox Store för att kunna njuta av dem direkt, utan att behöva lagra fysiska skivor hemma.

För att dra nytta av det bästa priset, glöm inte att lägga till kampanjkoden 100EUROS när du validerar din betalning.

Asus TUF gaming laptop med en RTX 3060 för 934,99 €

1

Se erbjudandet för Asus TUF för bärbar dator för 934,99 €

ASUS erbjuder dig med denna bärbara dator det bästa möjliga valet att spela utan några begränsningar av ström eller diskutrymme. Enheten har en mycket stor 17,3-tumsskärm samt en Intel Core i5-11400H-processor, 8 GB RAM och 512 GB NVMe SSD-diskutrymme för optimal prestanda. Grafikkortet som valts av tillverkaren är ett GeForce RTX 3060 med 6 GB videominne, det bästa av det bästa för allt mer fotorealistisk grafik och en utmärkt bildhastighet i en maskin som inte överstiger 2,6 kg.

Asus 15,6″ Gamer-dator med en GTX 1650 för 649 €

1

Se erbjudandet för en bärbar dator från Asus Gaming för 649 €

Den senaste modellen i vårt urval, ASUS FX505GT-HN004T gaming PC, erbjuder dig en 15,6-tums LED-skärm med Full HD 144 Hz-upplösning. Den har en Core i5-10300H-processor, 8 GB RAM och 512 GB SSD för ultra- snabb laddning av dina nuvarande titlar. Dess grafikkort är ett NVIDIA GTX 1650, en mellanklassmodell som ändå låter dig spela de flesta spel som släppts de senaste månaderna i mer än bra grafikkvalitet och med en utmärkt bildhastighet. Dessutom erbjuds en månads Xbox Game Pass för alla köp av denna modell. Denna ASUS PC är därför utmärkt värde för pengarna för alla som vill spela var de än är utan att spendera för mycket.

Cyber ​​måndag

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

 • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
 • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa

 • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
 • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
 • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button