Bitcoin, fullt stöd för Samsung Pay och Google Pay kommer snart

DE Bitcoins blir mer och mer centrala i den moderna ekonomin. Kryptovalutan är nu nära värdet på 43 tusen euro i skrivande stund. Andra virtuella valutor har också samma kontinuerligt uppåtgående trend, så det är finansiella system måste börja ta detta på allvar.

Det är ingen slump att Tesla har investerat över en miljard dollar i Bitcoin. Detta drag är bara första steget för en radikal förändring av finansförvaltningen av Elon Musks företag. Faktum är att Tesla snart börjar acceptera betalningar i kryptovaluta.

Baserat på detta exempel kan andra företag också börja acceptera Bitcoin och mer generellt kryptovalutor som giltiga betalningssystem. Specifikt visar en ny rapport att även Samsung Pay och Google Pay kommer att anpassa sig.

Mycket snart kommer Samsung Pay och Google Pay att acceptera Bitcoins

Bekräftelsen kommer från BitPay, en berömd betalningsplattform för kryptovaluta. Användare kommer att kunna anslut din virtuella plånbok till Samsung Pay och Google Pay. Detta kommer att göra det möjligt att betala för varor och tjänster direkt i Bitcoin. Nyligen, mellan appar som stöds Apple Pay lades också tillvilket bekräftar att alla finansiella tjänsteleverantörer går mot kryptovalutor.

Förutom Bitcoins kommer även andra kryptovalutor som Bitcoin Cash, BUSD, Ether, PAX, USDC och GUSD att stödjas. För närvarande har ett officiellt datum för att aktivera tjänsten på Samsung Pay och Google Pay inte bekräftats. BitPay-plattformen innebär det allt kan vara klart för mars i årmen det finns inga säkerheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button