Bitcoin: El Salvador har allt redo för att välkomna krypto till landet

För några månader sedan berättade vi om godkännandet av Salvadoras parlament av Bitcoin hur digital prägling lika med dollarn. Ett val till förmån för de många inkomster av pengar som kommer från vem det är emigrerade utomlands och försörjer sin familj. I alla fall, El Salvador har allt redo för att välkomna den nya krypto i landet. Nayib Bukele dokumenterar loppet till Bitcoin hur officiella valutan. Här är alla detaljer om situationen.

Bitcoin: i El Salvador måste allt vara klart senast den 7 september

Allt ska vara klart El Salvador välkomna ikraftträdandet av Bitcoin i landets ekonomi. Att ge lagligt betalningsmedel till detta krypto de har installerats 200 bankomater över hela territoriet. Dessa kommer att tjäna medborgarna för konvertera dollar i kryptovaluta och vice versa.

Med detta drag, tack vare Bitcoinkommer Salvadoranska medborgare att kunna spara pengar om remitteringar av emigranter ca 400 miljoner dollar per år. Dessa är de uppdrag som jag pengaöverföring hålla inne för förvaltningen av de överförda pengarna.

Som du kan se från bilderna av tweeten ovan, tjänsten för digital plånbok det har kallats vilket på det lokala språket betyder ““. Utöver tekniskt och digitalt stöd har regeringen avsatt en fond likvärdigt 150 miljoner dollar att uppmuntra diffusion från Bitcoin bland medborgarna.

Faktum är att en användare som bor i El Salvador kan få en bonus från 30 dollar i Bitcoin laddar ner och genom att anmäla dig till digital plånbok specialgjorda av regeringen i samarbete med Strejk. Jag är 6 tusendelar av bitcoinmen till att börja med är det inte alls dåligt.

El Salvador sörjde även för uppförande av 50 grenar dit varje medborgare bekvämt kan gå till att sätta in, avgå eller att skicka pengar till och från landet. Vi pratar om en tjänst som riktar sig till ca 6,4 miljoner invånare som utgör hela El Salvador.

Dessutom Bitcoin återvänder till höjden 40 000 USDhan saknar fortfarande lite, men trenden är inne positiv. Och andra viktiga nyheter, i schweiziska du kan att betala redan inne kryptovalutor. Båda dessa resultat understryker hur världen av digitala mynt det är närmare och mer verkligt än vi föreställer oss.

Relaterade Artiklar

Back to top button