Bitcoin: det är här kryptoautomater finns i Italien

I Italien finns de, utspridda över hela territoriet, det finns riktiga kryptovalutor bankomat att växla in kontanter Bitcoin och andra kryptovalutor. Uppenbarligen är detta ett steg mot världen av digital valuta. Det kan dock lämpa sig för laglöshet. Det är inte svårt att föreställa sig hur lätt det är att “städa upp” smutsiga pengar genom att förvandla dem till Bitcoin. Låt oss ta reda på var dessa finns bankomat särskild.

Bitcoin: deras bankomater finns redan i Italien

Jo ja, i Italien finns det redan bankomat för Bitcoin och andra kryptovalutor. Det finns precis 61 och är jämnt fördelade över det italienska territoriet. Tack vare kollegornas noggranna arbete Trådbundetkan vi idag konsultera en detaljerad karta för att förstå var dessa maskiner är installerade.

bitcoin-map-italy-atm-crypto

Som synes är hela stöveln nedskräpad med bankomat för Bitcoin. Här kan alla användare säkert omsätta pengar kontanter i kryptovaluta. Ändå, som med alla krypto självrespekt, det finns ingen reglering inte heller någon kontroll över det.

Det är därför många motvilligt säger att det är lätt i Italien att återvinna pengar smutsig i Bitcoin.

En historia som börjar 2014

Det av bankomater för Bitcoin och annan krypto är en historia som började i 2014. Men enligt uppgifter från Mynt Atm Radarbröt deras verkliga utveckling ut i 2018 och fortsatte under hela 2019.

Det verkar inte vara en slump att det största antalet bankomat ligger precis vid Livigno, i provinsen Sondrio. Att vara ett område tullfritt, lämpar sig mycket väl för dessa ekonomiska aktiviteter. Det finns dock flera bankomater för Bitcoin även inom de strategiska områdena stora städer inklusive till exempel viktigt köpcentrum.

Kort sagt, det är ett ganska tätt nätverk som erbjuder en service Intressant. Men faktum kvarstår att lite rör sig i världen av kryptovalutori samma takt som laglighet. En serie av föreskrifter som reglerar dessa verksamheter genom att registrera dem i registret över ändra valutor.

Relaterade Artiklar

Back to top button