Biomutant: en ny trailer introducerar oss till spelets värld

Biomutant © Experiment 101

Tv-spelsvärlden har också sina värdiga representanter för den arlesiska klubben, som Biomutantvem spelar den vaporware sedan tillkännagivandet i augusti 2017 och som äntligen är på väg att se dagens ljus efter många uppskjutningar.

Svårt att tro, men det är snart dags att leverera för utvecklarna av Biomutant som för inte så länge sedan precis presenterade stridssystemet för detta ambitiösa projekt.

Läs också:
Biomutant, det efterlängtade svenska action-RPG, avslöjar sina systemkrav

En natur i fara

Efter att ha imponerat oss med sina nervösa strider, inspirerade av kampsport, och den arsenal av galna vapen som står till ditt förfogande, Biomutant väljer en sober och mjuk musik för att avslöja sitt universum för oss.

En mindre frenetisk presentation för att ta sig tid att avslöja för oss en stor del av de platser som utgör hans färgstarka värld. Möjligheten att upptäcka en varierad palett av miljöer och atmosfärer.


Bakom den modighet som Experiment 101:s lilla team har visat, som har arbetat med spelet sedan studion skapades 2015, ligger ett spel som verkar göra dess postapokalyptiska öppna värld till en plats för rörelse och frihet. . Ett intryck desto mer legitimt när du ser de många sätt att flytta som finns.

Nästan en månad kvar till lanseringen, den 25 maj på PS4, Xbox One och PC, Biomutantutgiven av THQ Nordic, är äntligen på väg att sätta stopp för en lång väntan på fyra år.

Källa: Game Informer

Relaterade Artiklar

Back to top button