Binance introducerar en daglig uttagsgräns för oautentiserade konton

Binance

Utbytesplattformen Binance kryptovaluta
minskade uttagsgränser för overifierade konton.

Förändringar i linje med börsernas önskan att komma in i regulatorernas naglar.

Läs också:
PayPal är på väg att lansera en “superapp” som sammanför funktioner för plånbok, meddelanden och krypto

Ändring av uttagsgränser

Binance har tillkännagett en stor uppdatering av sina KYC-policyer, vilket avsevärt minskar maximala uttagsbelopp för användare som inte har slutfört fullständig identitetsverifiering.

Tidigare kunde användare som slutfört grundläggande kontoverifiering ta ut upp till 2 bitcoins (BTC) per dag. Under de senaste dagarna har denna gräns sänkts till 0,06 BTC (1 950 euro) per dag för nya konton. Dessutom kommer Binance gradvis att tillämpa denna policy på befintliga konton mellan 4 augusti och 23 augusti.

Binance-användare som har genomfört en fullständig identitetsverifiering kommer fortfarande att kunna ta ut upp till 100 BTC per dag, eller cirka 3,2 miljoner euro.

Läs också:
Kryptohandel: Binance och FTX minskar hävstångsgränsen till 20x

Förändringar för att anpassa sig till reglering

Binance antar aggressivt nya begränsningar. I juli minskade börsen tillgången till hävstång för handel från 101x till 20x samt några handelspar i euro, australiensiska dollar och brittiska pund.

Changpeng Zhao, vd för Binance, sa, “Vi förbättrar oss
våra efterlevnadsinsatser för att stärka vårt ledarskap inom detta område. Vi förbättrar ständigt våra processer för att alltid ligga över industristandarder.
Han antydde till och med att han kanske är villig att avgå som VD om en kandidat “med gedigen erfarenhet av regleringvar tillgänglig.

Dessa ansträngningar och förändringar kommer vid en tidpunkt då tillsynsmyndigheter verkar vilja skärpa regleringen av kryptovalutabörser.

Källa: Forbes

Relaterade Artiklar

Back to top button