Billigt mobilabonnemang? Här är de 4 bästa skolstartserbjudandena

Det är tillbaka till skolan och mobiloperatörerna släpper hela tiden nya erbjudanden. Det här är den perfekta tiden att ändra ditt mobilabonnemang. Tvekar du? Här är vårt urval av de bästa back-to-school-kampanjerna.

1

Som alltid har vi samlat de bästa formlerna utan förpliktelser i en enda artikel. De vanliga villkoren gäller för vart och ett av dessa paket. Du kommer till exempel att behöva betala ytterligare 10 € för ditt nya SIM-kort och varje operatör kan höja sina priser när som helst. När vi vet allt detta, låt oss nu upptäcka dessa bra erbjudanden.

De fyra kampanjerbjudandena att ta till vara:

 • Gratis 110 GB-paket för 13,99 €/månad
 • B&You 80GB-paket för 12,99 €/månad
 • RED by SFR 100GB-paket för 15 €/månad
 • Prixtel-paket från 30 GB för 4,99 €/månad

Gratis slår ett slag med sitt stjärnerbjudande

4G gratis mobil 110 GB plan

Från €14,99

Läs meddelandet


8

4G gratis mobil 110 GB plan

 • 100 GB Data Frankrike
 • Obegränsade samtal
 • Obegränsat SMS

Med sitt mobilabonnemangserbjudande riktar Free sig till alla, inklusive “datavores” som slukar tiotals gigabyte data på några veckor. Free erbjuder därför ett mobilabonnemang med 110 GB mycket höghastighets 4G/4G+ mobilt internet till ett pris av 11,99 €/månad.

Med sitt mobilabonnemangserbjudande riktar Free sig till alla, inklusive “datavores” som slukar tiotals gigabyte data på några veckor. Free erbjuder därför ett mobilabonnemang med 110 GB mycket höghastighets 4G/4G+ mobilt internet till ett pris av 11,99 €/månad.

Låt oss börja vår resa genom att upptäcka denna nya gratis mobilplan. Redan från början varnar operatören dig för att efter ett år kommer en automatisk övergång att göras till 5G-formeln för 19,99 €/månad (4G-kompatibel). Det är upp till dig att bestämma om du vill behålla den eller inte enligt dina behov vid den tidpunkten. Du kommer i alla fall att kunna avbryta.

När det gäller själva innehållet finner vi som det var möjligt att förvänta oss ett månatligt internetkuvert på 110 GB i 4G+. Den kan användas i storstadsområdet Frankrike. För sin del är samtal ganska logiskt obegränsade till mobiler såväl som fasta telefoner i det franska fastlandet och utomeuropeiska departement (exklusive Mayotte). Det blir samma sak för SMS. När det gäller MMS kan de skickas efter behag i Frankrike.

Slutligen, när du reser i Europa eller utomeuropeiska departement, var medveten om att samtal och SMS/MMS kommer att förbli obegränsade. Du kan också använda upp till 12 GB 4G-data inom dessa destinationer. Det är perfekt för din semester!

Hitta det kostnadsfria mobilpaketet 100 GB för 13,99 €/månad

Om vissa detaljer verkar lite vaga uppmuntrar vi dig att noggrant läsa vårt test om Gratis mobil.

B&You ger oss ett lättanvänt paket

Vi kommer nu att dissekera denna B&You-formel som är tillgänglig för 14,99 €/månad. Här väntar ett extremt klassiskt paket på dig. Men se upp, klassisk betyder inte utan innehåll. Förstår snarare med detta att Bouygues nöjer sig med att gå till det väsentliga.

Således kommer du att ha till ditt förfogande ett datakuvert på 100 GB i 4G reserverat för storstadsområdet Frankrike. I samma område kommer samtal och SMS/MMS att vara obegränsat som alltid. Dessutom, om du tänker åka på en resa till Europa eller utomeuropeiska departement, kommer dessa samtal och SMS/MMS att fortsätta att dra nytta av sin obegränsade aspekt. Allt har gjorts för att du ska kunna hålla kontakten med dina nära och kära. 20 GB internet kommer att vara tillgängligt för dig från utlandet.

Hitta B&You 80 GB-paketet för 12,99 €/månad

För att ta reda på ännu mer om detta mobilabonnemang, se vår omfattande recension av B&You-erbjudanden.

En formel rik på data signerad RED av SFR

Låt oss nu ge plats för ett mycket innehållsrikt paket. Du kände igen det, det är telefonabonnemanget som RED av SFR tänkt sig. Tillgänglig fram till 12 september för alla nya kunder hos operatören, innehåller den stora fördelar som kommer att passa dem som använder sin smartphone väldigt ofta.

Det är därför vi hittar ett extremt stort internetkuvert med sina 100 GB 4G-data för storstadsområdet Frankrike. Och det är inte allt eftersom en laddning på 50 GB för 10 € kommer att vara inom räckhåll. Samtal är obegränsade till mobiler som fasta telefoner på fastlandet i Frankrike och utomeuropeiska departement (exklusive Mayotte). SMS/MMS är också tillgängliga för alla operatörer i Frankrike. Tänk bara på att ett samtal inte kan överstiga 3 timmar och att antalet månadsmottagare är begränsat till 200.

Slutligen, om du åker på en mopp i ett annat land i Europeiska unionen eller i utomeuropeiska departement, kommer samtal och SMS/MMS återigen att förbli obegränsade. 17 GB data (dras från ditt nationella kuvert) kommer också att följa med dig.

Hitta RED by SFR 100 GB-paketet för 15 €/månad

Om du behöver ytterligare information om detta erbjudande, rådfråga utan dröjsmål vår åsikt om RED by SFR.

Anpassningsbara paket från Prixtel

Och vi kommer som alltid att avsluta med stil med Prixtel-paketen. Det är faktiskt de tre erbjudandena från operatören som intresserar oss idag. De är naturligtvis baserade på SFR-nätverket samtidigt som de erbjuder dig obegränsade samtal och SMS/MMS från det franska fastlandet, de utomeuropeiska departementen och EU. Denna bas är gemensam för alla dessa abonnemang.

När det gäller Prixtels särdrag ligger det i det faktum att priset på din faktura kommer att ändras beroende på din dataförbrukning. Observera också att alla priserna ökar efter ett år.

Prixtel le Petit mobilabonnemang: Detta är designat för personer som förbrukar upp till 50 GB data per månad. Den erbjuder 3 prisnivåer beroende på vilken data som konsumeras:

 • Upp till 30 GB: 4,99 €/månad det första året (sedan 7,99 €)
 • Från 30 till 40 GB: 7,99 €/månad (sedan 10,99 €)
 • Från 40 till 50 GB: 9,99 €/månad (sedan 12,99 €)

Prixtel le Grand mobilabonnemang: Om du vet att du kan behöva upp till 110 GB per månad är det här det här för dig.

 • Upp till 70 GB: 7,99 €/månad det första året (sedan 10,99 €)
 • Från 70 till 90 GB: 10,99 €/månad (sedan 13,99 €)
 • Från 90 till 110 GB: 13,99 €/månad (sedan 16,99 €)

Slutligen, för stora konsumenter som behöver mycket data, kan du välja Géant mobilplan. Den kan gå upp till 160 GB och erbjuder en 5G-version för 5 € mer per månad.

 • Upp till 100 GB: 9,99 €/månad det första året (sedan 12,99 €/månad)
 • Från 100 till 130 GB: 12,99 €/månad (sedan 15,99 €)
 • Från 130 till 160 GB: 15,99 €/månad (sedan 18,99 €)

Och naturligtvis allt utan engagemang, det är alltid viktigt att specificera det.

Hitta Prixtel-paketet från 4,99 €/månad

För att inte glömma någonting när det gäller fördelarna som erbjuds av Prixtel, råder vi dig att noggrant läsa vår fullständiga recension på denna adress.

Relaterade Artiklar

Back to top button