Billig plan: det otroliga 100 GB-erbjudandet från Cdiscount är fortfarande tillgängligt!

Behöver du ett nytt paket innehållsrikt och framför allt extremt prisvärt? Ja, du kommer rätt i tid eftersom vi har ett erbjudande som markerar alla dessa rutor! Hon var redan i rampljuset den här veckan och vi är glada att se henne igen i söndags. Här är formeln Cdiscount Mobile 100 GB för 7,99 €/månad.

paket

Cdiscount Mobile-planen i två ord:

  • 100 GB 4G-data (via Bouygues-nätverket)
  • Ett icke bindande paket
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS förstås

Se paketerbjudandet för Cdiscount Mobile 100 GB för 7,99 €/månad

Ett extremt prisvärt och komplett erbjudande

Vi kommer att gå runt ägaren igen genom att dissekera villkoren som gäller för detta Cdiscount Mobile 100 GB-abonnemang. Det är redan tillgängligt fram till 31 maj. Dessutom krävs inget åtagande och du kommer att ha det perfekta valet att säga upp när som helst om dina behov förändras. SIM-kortet skickas inom 48 timmar och räknar med ytterligare 10 € när du prenumererar för att aktivera det.

Bland de icke-bindande planer som görs tillgängliga för dig av Bordeaux e-handlare, hittar du också ett erbjudande på 2 €/månad med 200 minuters samtal, 200 SMS och 200 MB data. En prenumeration på 10 GB faktureras för 4,99 €/månad och den med 150 GB stiger till endast 10,99 €/månad. Kort sagt, Cdiscount har vad som krävs för att övertyga alla sina kunder.

Cdiscount Mobile: ett fantastiskt abonnemang

När det gäller erbjudandet som intresserar oss idag, det har traditionella samtal och obegränsade SMS / MMS i storstadsområdet Frankrike. Det är idealiskt för att hålla kontakten med dina nära och kära… Som om det inte vore nog kommer ett 100 GB mobilt internetkuvert att krediteras till dig varje månad. Bouygues Telecom-nätverket kommer att ge dig en tjänst som är både stabil och snabb. Du kommer inte ha några problem med att surfa på webben, titta på videor och ladda ner applikationer dagligen.

Precis som tävlingen kommer Cdiscount Mobile att kunna stödja dig utanför Frankrike. Genom att ta semester i ett annat land på den europeiska kontinenten (EU, Island, Norge, Liechtenstein) eller i utomeuropeiska departement kommer samtal och SMS/MMS att behålla sin obegränsade dimension. Dessutom kommer 12 GB data att kunna konsumeras i dessa områden. Allt detta för att säga att din nya plan alltid kommer att finnas vid din sida!

Se paketerbjudandet för Cdiscount Mobile 100 GB för 7,99 €/månad

Fråga efter rätt paket

Men om Cdiscount inte lyckas vinna dig med sitt erbjudande, måste du snabbt hitta trovärdiga alternativ. Du behöver inte oroa dig, Clubic har allt planerat! Här är vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang som finns tillgängliga för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button