Big N ser över (äntligen) gränssnittet för sin Nintendo Switch Online-app i en ny uppdatering

Nintendo Switch Online-appen © Nintendo

Används mest för sina röstchattfunktioner under onlinespel, den officiella appen Nintendo Switch Online saknar fortfarande intresse i spelarnas ögon.

Övergiven för en tid av Big N, applikationen har äntligen rätt till en ansiktslyftning tack vare en ny uppdatering som modifierar dess gränssnitt.

Ändringar av Nintendo Switch Online-appen

Version 2.0 av den officiella Nintendo Switch Online-appen är äntligen tillgänglig. Applikationen, som lanserades samtidigt som Switchens onlinetjänst, hade fallit i glömska och användes i slutändan lite av spelare. Som det är, används det främst för att starta en röstchatt under ett onlinespel med vänner, för att komma åt katalogen med mönster och för att chatta med sina kamrater på Djur som korsar nya horisonter eller ladda ner kurser skapade av fans till Super Smash Bros. Slutlig. Nintendo verkar äntligen fast beslutna att damma av sin applikation genom att erbjuda den en ny uppdatering, men förvänta dig ingen revolution.

Nintendo Switch Online-appen © Nintendo

Version 2.0 av Nintendo Switch Online-applikationen ger framför allt en översyn av gränssnittet och designen. Det är till exempel lättare att se vilka hans vänner är online och att se deras aktivitet som är fallet på hybridkonsolen. Det är nu möjligt att ändra din status till “online” eller “offline” och ange vem som kan se dig ansluten. Sista tillägget, möjligheten att komma åt hans vänkod, vilket borde göra det möjligt att dela den mer intuitivt med omgivningen.

Källa: 9to5mac

Relaterade Artiklar

Back to top button