Betydande prisfall för Logitech POP Keys färgglada trådlösa tangentbord

Dra nytta av denna trevliga lilla Amazon-kampanj för att unna dig ett trådlöst tangentbord med originalfunktioner och utseende: Logitech POP Keys Blast.

Logitech POP-nycklar © Logitech

Logitech POP Keys, färg Blast här, är ett trådlöst tangentbord med runda tangenter och framför allt: några av dem är dedikerade till emojis.

Logitechs POP-nycklar i ett nötskal:

  • 36 månaders självständighet
  • 8 emoji-nycklar att byta
  • Multipointtangentbord för upp till 3 enheter samtidigt

Logitech POP Keys-tangentbordet kommer i tre olika färger. Här är Blast-versionen till rea för €73 istället för €99,99. Du kan också hitta den i Daydream- eller Heartbreaker-versionen.

Hitta Logitech POP Keys för 73€ på Amazon

Ett lägre pris för ett mycket originalt Logitech-tangentbord

Vill du sätta lite färg på ditt skrivbord? Det råder ingen tvekan om att Logitech POP Keys kommer att lysa upp din installation. Med sin gula bas, sina svarta, grå och gula nycklar i en rundad design är det en konfiguration som vi ser alltför sällan.

Och den kan bli din för bara €73 idag tack vare denna Amazon-kampanj som sänker den till det priset istället för €99,99. Vet att du för ungefär samma pris även har den i Heartbreaker-version, med lite mer rosa nyanser.

Skicka massor av emojis med Logitech POP Keys

Logitech POP Keys är ett Bluetooth-tangentbord med 40 timmars batteritid och kan användas både i trådbundet läge under laddning. Du kommer att ha gissat det genom att se bilderna som följer med den här artikeln, detta är inte ett tangentbord designat för spel.

Å andra sidan är det verkligen en AZERTY-modell anpassad till den franska konfigurationen. De runda tangenterna kräver lite inlärningstid men påminner rasande om förrtidens skrivmaskiner.

Det lilla extra med detta tangentbord kommer från tangenterna dedikerade till emojis som finns till höger om det. Det finns 5 tillgängliga men tangentbordet kommer med 8 tangenter så att du kan ändra layouten. Genom att gå igenom konfigurationsprogramvaran för att ladda ner kommer du att kunna tilldela en emoji till varje tangent.

Logitech POP-nycklar © Logitech

Hitta Logitech POP Keys för 73€ på Amazon

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Logitech POP Keys-tangentbordet samt POP-musen.

Clubic inbjuder dig att konsultera de bästa tangentborden

Om du letar efter ett tangentbord för kontorsautomation, spel, multimedia, arbete… Se Clubic jämförande guide tillägnad detta ämne. Du kommer att upptäcka många modeller av tangentbord som testats av redaktionen. Genom att läsa våra experters åsikter kan du sedan avgöra vilket tangentbord som är bäst för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button