Beställ din Big Mac direkt i metaversen, känner du för det?

McDonalds

Ny spjutspets för Meta, moderbolag till Facebook
den metavers
tittar på fler och fler varumärken. Det senaste: McDonald’s.

Den berömda snabbmatskedjan verkar vilja rusa in i metaversen genom att öppna virtuella restauranger där det kommer att vara möjligt att beställa i den verkliga världen.

Snart McDonalds restauranger i metaversen?

Tänk om vi snart kunde beställa en Bic Mac i metaversen? En galen idé som verkar gro i huvudet på snabbmatsjätten. McDonald’s har precis lämnat in ett dussin varumärken och juridiska dokument relaterade till virtuella utrymmen till United States Patent and Trademark Office, i syfte att ansluta sig till den långa listan av varumärken som hoppar in i metaversen med båda fötterna.

För sitt inträde i digitala utrymmen skulle snabbmatskedjan erbjuda virtuella och riktiga varor, tjänster samt restauranger och kaféer med hemleverans i verkligheten. Metaverse tvingar, märket verkar också titta på händelsernas sida med ” verkliga och virtuella onlinekonserter utöver andra underhållningstjänster inom sitt framtida digitala McCafé. Nedladdningsbart innehåll, inklusive NFTs, anses också anses vara även som McDonald’s hånade kryptovalutor och dess följare på sociala medier för några månader sedan.

Källa: Cointelegraph

Relaterade Artiklar

Back to top button