Besökare: Warner TV:s första franska serie blir SF av Simon Astier

Besökare © Nicolas Auproux / Warner TV

Warner TV lanserar i sin tur en originalserie. Detta är Besökare som kommer att öppna bollen, en science fiction-komedi av Simon Astier.

De första bilderna av showen av skaparen av Hero Corp sändes exklusivt under Soweb Series 2022.

Simon Astier fortsätter och skriver på (med Warner TV)

Igår hölls den sjätte upplagan av Soweb-serien anordnad av Le Film Français, ett evenemang för att upptäcka några av serierna som kommer under året. Flera programföretag var på plats, inklusive Warner TV som intresserar oss här. Förutom att tillkännage ankomsten av säsong 2 av Uppfostrad av vargar den 25 april handlade det främst om Simon Astiers nästa projekt.

Som för Hero CorpAstier valde mixen mellan komedi och science fiction med Besökare. Det exakta släppdatumet för denna serie på Warner TV, varav det kommer att vara det allra första originalverket, är ännu inte känt. Scenariot? Två utomjordingar kolliderar ovanför jorden och befinner sig fast där, redo att föra krig bland människor.

Förutom Astier själv kommer skådespelarna särskilt att inkludera Vincent Desagnat, Arnaud Tsamère, Florence Loiret Caille, Tiphaine Daviot och Palmashow-duon, Grégoire Ludig och David Marsais.

Sändningen av programmet ska självklart inte ta för lång tid, och vi bör i alla fall snart ha tillgång till teasern som visas under eventet.

UFO(n) recenserar säsong 2: med sina goda vibbar vill vi alltid tro det

Vi åkte dit med artig nyfikenhet, vi kom ut med verklig entusiasm och till och med en förnyad önskan att tro på fransk skapelse. OVNI(s) är en av de bästa serierna som kommer, inte från någon annanstans, utan härifrån, en av de bästa original-Canal+-skapelserna och en av de bästa upptäckterna 2021.
Läs mer

Källa: Först

Relaterade Artiklar

Back to top button