BenQ avslöjar MOBIUZ EX3210U, dess nya 4K 144 Hz-skärm: titta på din plånbok

BenQ Mobiuz

Observera spelare, BenQ avslöjar sin nya MOBIUZ EX3210U-skärm, för ” få tillgång till en högre dimension av lek “.

En bildskärm i toppklass, som erbjuds till ett… topppris.

En ny spelmonitor från BenQ

Varumärket BenQ är mycket stolta över att idag presentera sin helt nya skapelse, MOBIUZ EX3210U. Detta är en ny bildskärm för spel, med en 32-tums IPS-panel som kan visa en bild i 3 840 x 2 160 pixlar.


Till detta kommer en uppdateringsfrekvens på 144 Hz och en svarstid reducerad till 1 ms. Denna AMD FreeSync Premium Pro-kompatibla skärm har även teknologier som Black eQualizer, Color Vibrance och HDRi, som garanterar bättre synlighet i mörka scener, eller automatiska färgjusteringar.

BenQ Mobiuz

Uppenbarligen kan HDMI 2.1-porten också rymma Xbox Series X | S- och PS5-konsoler, för att säkerställa 4K-rendering vid 120 Hz (på kompatibla spel). Dessutom har skärmen BenQ EyeCare-teknik, som skyddar ögonen från för tidig trötthet även under långa spelsessioner.

BenQ specificerar att de två integrerade högtalarna (2×2 W och en subwoofer
5W bas) har fem användarjusterbara ljudinställningar för att passa olika spelstilar. Det finns också ett läge Privat (privat) vem
filtrerar omgivande ljud såväl som ett läge Rundstrålandesom tar upp omgivande ljud för en sensation
omge.

BenQ Mobiuz

Varumärket meddelar att denna nya MOBIUZ EX3210U-skärm nu är tillgänglig för förbeställning i sin onlinebutik, till ett pris av 1 299 euro.

Källa: BenQ pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button