Behöver du säkra din internetsurfning? Kaspersky VPN Secure Connection är 50 % rabatt

kaspersky

Letar du efter en snabb, säker VPN som garanterar din anonymitet online? Vad kan vara bättre än att välja det av de stora onlinesäkerhetsspecialisterna som är Kaspersky-teamen. Dra nytta av ett kampanjerbjudande som låter dig köpa Kaspersky Secure Connection VPN till -50 %.

Se Kaspersky VPN Secure Connection-erbjudandet med 50 % rabatt

Kaspersky VPN Secure Connection för mindre än 25 €/år

Att välja Kaspersky innebär att välja en pålitlig utgivare som respekterar dess principer och åtaganden gentemot sina kunder. För sin VPN-tjänst krypterar Kaspersky din data med 128-bitars kryptering och skickar den genom en virtuell tunnel som består av deras servrar.

VPN-tjänsten aktiveras automatiskt när den upptäcker en offentlig anslutning eller osäkrad Wi-Fi för att skydda din data och dina utbyten på webben. Varje dag optimerar Kasperskys team sina VPN-servrar för att förbättra bandbredden och erbjuda dig en snabb och obegränsad anslutning.

Njut av en anslutning var som helst i världen utan att flytta från soffan. Gå förbi geografiska begränsningar för att se en film i streaming genom att ansluta till en VPN-server på rätt plats för att komma åt den.

Din säkerhet är inte begränsad till din PC

Oavsett om det är på MacOs eller Windows, stannar inte säkerheten vid din dator heller. Med Kaspersky VPN Secure Connection-erbjudandet kommer du att kunna skydda upp till 5 enheter, inklusive din smartphone och surfplatta, oavsett om de kör Android eller iOS.

Se Kaspersky VPN Secure Connection-erbjudandet med 50 % rabatt

Kaspersky har 400 miljoner skyddade användare över hela världen, inklusive 270 000 företag i 200 länder över hela planeten. Ett säkert och pålitligt val för att få en säker anslutning var du än är för att surfa med sinnesfrid och sinnesfrid. Genom att dra nytta av detta ettåriga Kaspersky VPN Secure Connection-prenumerationserbjudande sparar du 50 % av priset för den årliga prenumerationen.

Varför Clubic rekommenderar Kaspersky VPN säker anslutning ?

  • VPN-servrar spridda över hela världen
  • 128-bitars kryptering
  • 50 % besparing genom att välja årsabonnemang

Relaterade Artiklar

Back to top button