Behöver du en ny dammsugare? Dyson V8 är till ett fyndpris hos Boulanger!

Vi skojar inte längre! Det är dags att städa upp med den här bra planen som hjälper dig med denna dagliga uppgift (eller nästan).

2

Om det uppenbarligen inte är den senaste modellen så har denna Dyson V8 Motorhead några fina tricks i rockärmen. Börjar med dess extremt attraktiva pris!

Dyson V8 Motorhead i ett nötskal

  • Bra och mycket konstant sugkraft
  • Den lätttömda samlaren
  • Autonomi uppskattad till 40 minuter

Faktum är att Dyson V8 Motorhead kvastdammsugare för närvarande är tillgänglig för €279 istället för €329 normalt.

Hitta Dyson V8 Motorhead dammsugare för 279 € på Boulanger

En prisvärd dammsugare

Helgen står för dörren men de goda planerna slutar inte där. Den här gången träffas vi på Boulanger för att ta del av denna charmiga rabatt på Dyson V8 Motorhead stickdammsugare. Det berömda engelska varumärket erbjuder alltid exceptionella produkter och traditionen förändras inte med den som intresserar oss idag.

Men innan vi går till kärnan av saken, låt oss bara påpeka att hemleverans kommer att ske kostnadsfritt. Hämtning i butik inom en timme är också möjligt utan extra kostnad. Delbetalning finns och grundgarantin gäller i två år. Du kan lägga till en andra treårsgaranti för små apparater genom att betala €60.

Dyson V8 Motorhead: för otrolig renhet

Dyson V8 Motorhead drivs av en digital motor som kan snurra upp till 110 000 rpm. En extremt kraftfull strävan är därför aktuell. Hårda golv eller mattor kommer inte att utgöra några problem för din dammsugare. Inget damm, inte ens mikroskopiskt, kommer att kunna motstå det. Allergener kommer också att fångas upp. Allt utan för mycket ljud.

Utöver sin kraft är Dyson-dammsugaren relativt hållbar eftersom dess batteri räcker i 40 minuter. Två strömlägen är permanent tillgängliga. När rengöringen är klar töms uppsamlaren via en vev. Slutligen kommer dockningsstationen att låta dig förvara dammsugaren på en dedikerad plats medan du laddar den. Öva !

1

Hitta Dyson V8 Motorhead dammsugare för 279 € på Boulanger

Andra ännu mer praktiska dammsugare

Som vi redan har antytt tidigare är städning inte nödvändigtvis den mest spännande aktiviteten. Således finns det enheter som gör att du kan göra minsta möjliga ansträngning utan att kompromissa med städningen av din interiör. I detta urval hittar du därför alla de bästa robotdammsugarna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button