Bedrägerier: var uppmärksam på gummi med hål i snabbköpet

där Polis slog larm för en av de bedrägerier farligast av allt. Detta är det av punkterat gummi på snabbköpet. När det gäller teknik ligger vi på noll, men för effektiviteten lyckas brottslingarna nästan alltid få ett slag. Bland de måltavla favoriserar kriminella människor äldre Och kvinnor. Här är alla detaljer för att känna igen dessa bedrägerier och bli inte offer för det.

Bedrägerier: akta dig för punkterat gummi och den barmhärtige samariten

Mellan bedrägerier “Gammal stil” finns det en som sprider sig som en löpeld på flera parkeringsplatser stormarknader. Du måste vara uppmärksam. Om du efter shoppingen återvänder till din bil märker du att du har en punktering, då har du med största sannolikhet blivit måltavla. Men framför allt måste du vara försiktig med “barmhärtig samarit”Som, tillsammans med en medbrottsling, frivilligt hjälper dig.

Här är hur bedrägerier av det punkterade däcket. Två brottslingar lurar i parkeringsplats av en stormarknad. När offret väl har identifierats, omedvetet om vad som händer, så fort han går in i mataffären gör de sig redo att borra ett däck från hans bil.

Den stackars olyckliga, som återvänder till bilen för att ladda upp matvarorna, kommer att märka ett av hjulen helt tvätt. Ofta är det äldre personer eller kvinnor, de mest utsatta. Med de två intet ont anande brottslingar de lånar sig till att hjälpa bytet av hjulet med det av buffertlager. Att erövra förtroende av offret, medan en distraherar henne, subtraherar den andra plånböcker eller väska lämnat på en av bilsätena och sedan gömt sig.

Lyckligtvis inte alltid dessa bedrägerier ha ett lyckligt slut. En episod nyligen inträffade just i Latinamen den här gången fanns det ingen flykt för de två brottslingar. Faktum är att bluffen uppmärksammades av en polis att det sätts till förfölja dem larmade styrenheten om den misstänkta bilens rörelser som sedan stoppades av andra kollegor med flit.

Det verkar granska han nackdelar av flaskan eller av spegeln. Förutom att i detta fall skurkarna skapar en relation av förtroende de känner sig fria att agera och genomdriva stöld ostörd. Lyckligtvis, i Latinas fall, lyckades polisen stoppa dem.

Relaterade Artiklar

Back to top button