Bedrägerier: låt oss tillsammans ta reda på vilka som är mest utbredda och vanliga

De fara, nuförtiden är det alltid runt hörnet. I ett allt smartare samhälle kan vi idag vara mål från bedrägerier farlig. Inte bara uppkoppladmen också fysiskt, det är vad mest populär och ofta. Att känna till dem vid namn och lära sig deras tekniker hjälper varje användare att undvika att falla offer av dessa farliga bedrägerier. När din egen säkerhet Och Integritet de är i fara det räcker inte att agera, det är nödvändigt att förebygga.

Bedrägerier: eftersom vi nästan alltid faller för dem

Eftersom att känna till de vanligaste bedrägerierna kan hjälpa användaren att inte falla offer för dem, t.ex offer? Svaret är lika enkelt som det är komplext i detalj. Den främsta anledningen är att jag ofta bedrägerier hävstång på ennödsituation. Du vet, vid de tillfällena, om du blir förvånad, tror du att du har gjort det kort stund att agera och du gör det utan att tänka för mycket på det.

Detta är sanningen riskvilket försämrar tydlighet och en gång upptäckt att de hamnat i händerna på bedragare inbiten den vanligaste frasen är: “Hur kunde jag vara så dum?”.

Här är då en lista av vanligaste bedrägeriernaså att ingen är mer fångad av av vakt och kan hamna i panik total.

De vanligaste bedrägerierna

Tack vare det utmärkta arbetet från våra kollegor från “”, har vi en lista av bedrägerier Mer utbredd och farligt. Ett slags vademecum av bluffen att vara gör dig redo för säkerhets skull utan att lämna oss skrämma från ett meddelande med ett alarmerande innehåll.

  1. I första hand av de mest utbredda bedrägerierna hittar vi den som inspirerar mest rädsla: denfalskt meddelande. Detta är ett meddelande mottaget via e-post () där du är inbjuden av en falsk fogde för att klicka på Sun a länk genom vilken man kan läsarättshandling som skulle skickas till oss. Det säger sig självt att förslavning av detta e-postmeddelande utsätter datorn för ett farligt virus, vanligtvis skadlig programvara.
  2. På andra plats för diffusion finner vimeddelande om det avstängda paketet. Efter att ha gjort en beställa online användaren får detta SMS (): ““. Genom att klicka på bedräglig länk det stackars offret kommer in i en ond cirkel som består av förfrågningar om pengar till att låsa upp det svårfångade paketet.
  3. Vi kunde inte avsluta denna recension med drottningen av alla, den bedrägerier av Call Center. Ofta börjar samtalet, när användaren har svarat, med att en operatör säger: “”. Målet är att tjäna ett kontrakt som i slutändan kommer att visa sig vara ett riktigt lurendrejeriannat än besparingar.

Relaterade Artiklar

Back to top button