Bedrägerier: akta dig för falska tekniker som manipulerar mätarna

En av de saker som aldrig kommer att misslyckas och som alltid kommer att finnas där tills döden skiljer oss åt är bedrägerier. Tyvärr har pandemin och den ekonomiska krisen inte bara misslyckats med att lugna detta fenomen, utan även matat det. Inom alla områden, från onlineshopping, till de mest kända bankerna upp till räkningar elektricitet måste du hålla ögonen öppna. Faktum är att polisen, just i dessa dagar – har lanserat en larm. Akta dig för bedrägerier falska tekniker att manipulera med i räknare att stjäla från hemmen.

Bedrägerier: modifierade mätare och stölder från hem

Målet med dessa brottslingar som går runt i hus stjäl vad de kan hitta av värde samtidigt som de distraherar hyresgästen. Det är om falska tekniker som, med ursäkt att ansöka ändringar i räknarensmyger de in i huset för att utföra de värsta stölderna. Att fördöma dessa farliga bedrägeriersom också riskerar att orsaka allvarliga skador på energimätaren, var just Polisen:

“”.

Inte bara syftet med dessa bedrägerier det är stölden i de fattigas hem olycklig, men att utföra dem ibland leder till falsk teknisk att behöva lägga sin hand till disken eftersom kontrolleras av husägaren. Detta utgör en betydande fara som kan leda till kortslutningar och bränder. Så det är viktigt att kontakta 112 ifall du står inför misstänkta personer som utger sig för att vara Enel-tekniker.

Tillsammans med bankbedrägerierde av modifierade räknare och falska tekniker är de mest utbredda och kräver många offer varje dag. Här pga BNL har lanserat ett officiellt uttalande som varnar för bedrägerier på nätet.

Relaterade Artiklar

Back to top button