Bedrägeri: den av mätarna kan lämna dig elektricerad eller bränna ditt hus

Hur mycket pengar är ditt liv värt? Du vill verkligen äventyra din säkerhet och andras för spara pengarräkningen av ljuset? Tyvärr är detta vad många italienare som har ett energikontrakt gör. Till dra ner på kostnader de sätter en på plats han nackdelar riktigt farligt, det av räknare. Men en sådan operation kan lämna dig elektricitet eller, med tiden, bränna ditt hem. Här är alla detaljer.

Bedrägeri med manipulerade mätare: den nya tekniken för att spara på energiförbrukningen

Som med vilken som helst han nackdelaräven det av manipulerat med diskar har genomgått en del utvecklingar. Om det tidigare räckte att sätta in en magnetidag, med de nya tekniker, en teknisk modifiering räcker inte längre. Istället är det nödvändigt att arbeta djupare i enheten.

Det var därför en föddes ny teknik för spara pengarkonsumtion från kraftatt vissa kriminell förklarar och lär de som vill gå vägen förolaglighet genomföra han nackdelar av manipulerat med diskar.

I praktiken, genom att komma åt insidan av maskinen, görs en del ändringar den där sakta ner eller utesluta precis där läsningkonsumtion elektricitet. Det verkar överflödigt att säga att en sådan praxis är det olaglig. Men konsekvenserna slutar inte där. Låt oss se varför han nackdelar av räknare det är farligt ur alla synvinklar.

Konsekvenserna som du utsätts för om du manipulerar mätaren

Det finns flera konsekvenser som en användare utsätts för om han bestämmer sig för att implementera han nackdelar av disk manipulerad. Låt oss undersöka dem tillsammans och försöka förstå vad risker som kör med denna hänsynslösa praxis:

  • den första risken är kriminell. Utan om och men är du det stjäla inte bara till chef som förser oss med den energi som förbrukas, men att detta beskattas, även till italienska staten. Och i dessa fall är påföljderna ganska stränga. Vi utgår från ett bra mellan 103 euro och 1032 euro upp till flera år av fängelse;
  • också för att, och vi kommer till den andra faran, med han nackdelar av disk manipulerad kommer in fara där liv inte bara av dem som bor i det huset, utan också av grannskapet. Orsaken förklaras omedelbart. Genom att ändra maskinens funktionalitet kommer den inte längre att kunna känna igen en problem och koppla sedan genast bort strömmen. Därför är det inte så ovanligt att en brand;
  • Slutligen, innan de bedrägliga besparingarna går igenom, finns det en stor chans att stanna elektricitet. Den modifierade mätarbluffen kräver att användaren får tillgång till apparaten, men om han inte gör det av yrket har han inte säkerhet isolatorer och kunskap krävs för att verka på en sådan risknivå.

Relaterade Artiklar

Back to top button