Beats Solo3 trådlösa hörlurar faller till ett oväntat pris

Det är en bra affär som kommer att glädja dina öron men också din budget. Faktum är att vi hittar ett headset som är mycket populärt bland konsumenterna. Den här har ett exceptionellt lågt pris och vi inbjuder dig att ta vara på denna bra plan nu. Rabatten gäller Beats Solo3 som för närvarande ligger på 119 €.

1

Beats Solo3-hörlurarna i två ord:

  • Exceptionell batteritid på upp till 40 timmar
  • Ultra ergonomisk modell på alla nivåer
  • Fantastisk prestanda tack vare Apple W1-chippet

Se erbjudandet om Beats Solo3 Bluetooth-hörlurar för 119 € på Amazon

Verkligen prisvärda hörlurar

Amazon tar hand om allt och låter dig ta emot dina Beats Solo3-hörlurar hemma utan extra kostnad. Observera att denna modell finns i tre distinkta färger (svart, rött och roséguld). Oavsett vad du väljer kommer priset att förbli fast på 119 €. Dessutom gäller grundgarantin i två år. Valfri AppleCare+-försäkring för Beats (två år) erbjuds för 39 €.

För sin del kommer Amazon Prime-prenumeranter (gratis provperiod sedan 5,99 €/månad) att få sin beställning inom en arbetsdag. De har också möjlighet att betala i fyra delbetalningar utan kostnad, dvs 29,75 € per delbetalning. Returer är också gratis om produkten ännu inte har använts. Låt oss nu gå vidare till de tekniska detaljerna för detta utmärkta headset.

Beats Solo3: tuffa, högpresterande hörlurar

Vi är i närvaro av ett trådlöst headset som kommer att ansluta via Bluetooth till dina enheter (iOS och Android). Tack vare det integrerade Apple W1-chippet förblir anslutningen stabil, vilket gör att du kan få exceptionellt ljud på din musik eller under ett samtal. Överlag kommer ljudkvaliteten att vara där tack vare en balanserad, detaljerad och tydlig återgivning. Och det är inte över…

Eftersom Beats Solo är lika exemplarisk när det gäller komforten den ger via sina vadderade supra-aurikulära vridbara öronkåpor. Strukturen är helt justerbar för att låta hjälmen anpassa sig till ditt huvuds morfologi. Designen är sober, elegant men också extremt robust. Slutligen ger det utrustade batteriet 40 timmars uthållighet och en fem minuters uppladdning ger dig ytterligare tre timmars lyssningstid.

Se erbjudandet om Beats Solo3 Bluetooth-hörlurar för 119 € på Amazon

Dina öron kommer att uppskatta

Du vet låten, det är dags att vända sig till alternativ som kan ge en prestanda motsvarande eller till och med överlägsen Beats Solo3. Oavsett om du är hos Sony, Soundcore eller till och med Marshall, kommer du att hitta en ljudenhet som uppfyller dina förväntningar. Upptäck de bästa Bluetooth-headseten för tillfället i vårt urval.

Relaterade Artiklar

Back to top button