Beats har skapat Kim Kardashian-utgåvan trådlösa intras, för att “matcha alla dina outfits”

beats © Beats

Vi presenterar inte längre Beats Fit Pro, in-ear trådlösa hörlurar med underbar prestanda. Men en ny färgpalett har precis släppts, inspirerad av … Kim Kardashian.

Känd för sin kärlek till neutrala och nakna toner, erbjöd reality-tv-stjärnan Beats ett partnerskap för att producera Fit Pro i tre nya färger.

Beats Fit Pro färg på månen, sanddynen och jorden

I en video där hon talar direkt till kameran förklarar Kim Kardashian: Jag tog med min färgpalett och kreativa koncept till ett varumärke som jag alltid har respekterat och älskat. »

För Kim Kardashian är de tre färgerna, respektive benämnda Moon, Dune och Earth, tänkta att ligga närmast hudtonerna hos användarna av hörlurarna. Enkelhet och neutralitet är därför nyckelorden i denna kapsel. Affärskvinnan sammanfattar sin filosofi med dessa ord: Livet är så galet, allt annat borde vara väldigt enkelt. »

Genom att samarbeta med Kim Kardashian drar Beats inte bara nytta av stjärnans kreativitet, utan också av hennes rykte. Den är särskilt känd för sina intensiva sportpass, och Beats Fit Pro är hörlurar speciellt designade för sport. Dessutom är de utrustade med brusreducerande teknik och en välvd form som ger bättre passform, även när du rör dig.

Hörlurarna finns nu tillgängliga online på Apple Store, i begränsade mängder. Priset är 229,95 euro per par.

Källa: Äpple

Relaterade Artiklar

Back to top button