Battle Hero, en spännande blandning mellan Fornite och Brawl Starts with Play to Earn

Idag har vi ett speciellt tillkännagivande för ett kommande NFT-spel som lovar lika delar lönsamhet och kul. Vi pratar om Ballte Hero, en blandning mellan Fornite och Brawl Starts som kommer att belöna varje minut som spelare spenderar på det. Battle Hero är utvecklad av Var ett lejonen grupp spanska utvecklare och kommer att vara Gratis att spela, kombinerat med Play to Earn. I slutet av inlägget har du datumen och hur du köper $BATH-token, en gyllene tillfälle att gå med i Battle Hero-ekosystemet från börjandärför att den släpps nästa oktober 2021.

Vad erbjuder Battle Hero oss?

NOTERA: Inget jag säger här är en investeringsrekommendation, jag delar helt enkelt information om projektet.

Battle Hero var först tänkt som ett gratis mobilprojekt. Med uppkomsten av NFTs ville teamet ge det en twist och anpassa sitt spel till blockchain-teknik och kombinera Gratis att spela med Play to Earn. I grund och botten kommer vi att belönas efter den tid vi spenderar i spelet. Ju fler timmar vi njuter av i Battle Hero, desto fler mynt kommer att genereras, alltid utan att förlora det roliga. Det är ett spel för att ha kul och tjäna bonuspengar, ett spel gjort av och för spelare.

Battle Hero kommer att kunna spelas på Windows, MacOS, Linux, Android och iOS.

Sätt att spela och tjäna pengar i Battle Hero

Battle Hero kommer att ge oss möjligheten att njuta av spelet på olika sätt. Var mer aktiv i spelar varje dag och att välja att vara bäst i turneringar, ligor, evenemang … eller bara stapla våra karaktärer och besöker spelet dagligen för att få belöningar. Dessutom, om du föredrar spekulation, öppna kistor och leta efter de starkaste och mest värdefulla NFT:erna, sälj dem sedan på marknadsföradetta kommer att vara ditt alternativ.

Men saken slutar inte där, senast 2022 vill killarna från Be a Lion lägga till många nya funktioner i spelet som; Skapande av din egen plånbok, kartor gjorda av communityn, PvE-läge och en lång lista med extrafunktioner som du kan konsultera i slutet av artikeln.

Och hur tjänar man pengar på att spela? Bra fråga, för detta har vi $BATH, den viktigaste symbolen för hela spelet som är deflationär. Hela ekonomin, både i spelet och utanför spelet, kommer alltid att vara med $BATH-token. Det finns också PE-token, en intern token. de PE kommer inte att noteras på någon börs och dess värde kommer alltid att vara detsamma (detta är en jämförelse med PVU LE, så att du förstår det bättre), och det kan inte heller överföras från ett konto till ett annat.

Syftet med PE är att vara valutan för att få $BATH som en del av utbytet av själva spelet. Men inte nog med det, framtiden för PE kommer att bli spännande, med den kan du köpa skinn, skapa din egen BH-klan och mycket mer.

Gå in på vitlistan för förköp nu

Växlingskurs

  • 5 XP kommer att vara lika med 1 BATH på Battle Hero-utbytet. Eller vad som motsvarar detsamma, 1PE = 0,2BATH
  • Utbytesplattformen tar provision på 5 % av utbytet.

Battle Hero ger dig en gemensam kista gratis

Battle Hero är utvecklad med Unity-motorn och dess 3D-teknik har gjort det möjligt att uppnå mer än 5000 möjliga kombinationer mellan hjältar, vapen och rariteter. För att inte tala om mer än 5 kartor i 3D-spelsläppet i spelet, tillsammans med 5 spellägen; 1vs1, 5vs5, 10vs10 och en gratis-för-alla på 10.

Vilken spelmetod som helst eller snarare, vilken typ av spelare som helst belönas med marker. Oavsett om de är stackande spelare, 3D In-Game-spelare, marknadsplats… eller som de allra flesta av våra läsare, spelar alla lägen för att maximera vinsten.

Battle Hero ger dig en gemensam kista gratis, vilket ger dig en slumpmässig hjälte och ett gemensamt vapen. Således kommer de som inte har kapital att gå in starkare att kunna börja sin resa med Battle Hero gratis.

Datum och hur man köper $BATH-token

Gå på hypetåget!

För att ge alla möjlighet att delta i spelets start delade de upp fördelning av token i 3 delar, där vem som helst kan delta i antingen det ena eller det andra, vilket utgör totalt 12 % av det totala utbudet av $BAIN-token. Således kommer 120 000 000 BATH att sättas i omlopp.

Kom ihåg att 25 % av köpet av BATH kommer att levereras månadsvis, för att få en bättre ekonomi av token. Det vill säga om du köpt 1000 BATH får du 250 vid köp, 250 efter 30 dagar, 250 efter 60 dagar och slutligen 250 efter 90 dagar. Minsta köp kommer att vara 0,01 BNB

förköp

  • Privata investeringar
  • AirDrop Vitlista (Gleam.io) – BAD 0,005 USD Du kan nu delta i dragningen här: https://gleam.io/dUrwa/battlehero
  • https://discord.gg/6dcCQ2dP

Relaterade Artiklar

Back to top button