Bästa uppladdningsbara trådlösa musen du kan köpa 2019

I dagens uppkopplade värld använder vi våra datorer för att fungera. Det är mycket viktigt att vi har alla verktyg till vårt förfogande när vi arbetar med en bärbar dator eller dator. Musen är en sådan kringutrustning som är avgörande för vårt arbete. Jag jobbar på min bärbara dator hela tiden och pekplattan lever inte upp till förväntningarna när det kommer till användarvänlighet och ergonomi.

I det här segmentet kommer vi att presentera dig för vad vi anser vara en av de bästa trådlösa uppladdningsbara möss(Mus) tillgänglig idag. Till skillnad från laddningsbara motsvarigheter kan denna mus laddas via en mikro-USB-kabel. Dessutom varar varje laddningscykel vanligtvis över 30 dagar beroende på din användning. Låt oss ta en närmare titt på alla laddningsbara trådlösa möss vi har till vårt förfogande.

Den bästa uppladdningsbara trådlösa musen

 1. (Logitech MX Anywhere 2S) Trådlös mus (Trådlös mus)Logitech MX Anywhere 2S
 2. Logitech M570
 3. Logitech G602
 4. Microsoft Surface Precision Mouse
 5. Logitech MX Ergo trådlös trackball-mus(Logitech MX Ergo Wireless Trackball Mouse)
 6. Lekvey uppladdningsbar vertikal mus
 7. Trådlös spelmus Pictex.

Om du letar efter en kompakt och lätt trådlös mus, Logitech MX var som helst kommer med största sannolikhet att passa dig. Musen är designad för att fungera på vilken yta som helst och ger blixtsnabb rullningshastighet. När det gäller anslutningar ger musen Bluetooth LE eller kan också anslutas med hjälp av USB – nyckel (ingår). Den kan ansluta till upp till tre enheter och låter användare kopiera och klistra in mellan flera enheter.

MX var som helst ser inte fantastiskt ut och designen är mer sofistikerad. Annat än det verkar mössen komma med ett snabbladdningsalternativ som erbjuder en dags laddning med en tre minuters laddning. Logitech hävdar att en full laddning kommer att pågå i 70 dagar.

1]Logitech M570

Jag måste säga det Logitech M570 ser konstigt ut. Den ser ut som en skulptur och är designad för bättre ergonomi. Markörkontrollen är exakt och styrkulan är utformad för att ta belastningen. Ett AA-batteri räcker i 18 månader och fungerar upp till 30 fot. Så om du vill gå tillbaka till trackball-eran och arbeta som en ninja, Logitech M570 – det bästa valet.

Pris: 28 USD | Köp den här (här) .

2]Logitech G602

Logitech G602

Detta är en spelmus som erbjuder över 250 timmars batteritid och en imponerande livslängd på 20 miljoner klick. Tack vare beröringsteknik Delta Zero den ger en svarstid på två millisekunder och är designad för intensiva spelsessioner. Som en bonus får du även 11 programmerbara knappar och laggfritt spel.

Pris: 79,99 USD | Köp den här (här) .

3] Microsoft Surface Precision Mouse(Microsoft Surface Precision Mouse)

Den bästa trådlösa uppladdningsbara musen

Litiumjonbatteri driver Surface Mouse Precisionsmus och kan arbeta upp till tre månader utan att laddas upp. Musen kan ansluta till upp till tre enheter och erbjuder en magnetisk rullningsfunktion för större precision. Utöver det får du också tre anpassningsbara knappar som kan tilldelas uppgifter/funktioner som du väljer. Microsoft Surface Precision Mouse(Microsoft Surface Precision Mouse) finns i både svart och grått.

Pris: 99,99 USD | Köp den här (här) .

fyra] Logitech MX Ergo trådlös trackball-mus(Logitech MX Ergo Wireless Trackball Mouse)

Den bästa uppladdningsbara trådlösa musen

Logitech MX Ergo trådlös styrkula – en mus med ett konstigt utseende. Styrkulan finns till vänster. Du kan justera lutningsvinkeln från 0 till 20 grader. När det gäller reservbatteriet ger det inbyggda litiumjonbatteriet fyra månaders batteritid. På tal om inställning, Logitech MX Ergo låter dig justera rullningshastigheten och precisionen med precisionslägesknappen. Naturligtvis kan du också kopiera filer från en dator och klistra in till en annan.

Pris: 99,99 USD | Köp den här.(här.)

5] Lekvey uppladdningsbar vertikal mus(Lekvey uppladdningsbar vertikal mus)

Lekvey uppladdningsbar vertikal mus

Lekvey är en vertikal mus som ser ut som ett stycke science fiction-film. Generellt sett anses en vertikal mus vara mer ergonomisk. Läkare ordinerar för personer med karpaltunnelsyndrom. Det är värt att notera Lekvey inte erbjuder Blåtand och istället jobbar med USB – nyckel. Musen kostar $22 per Amazon .

Pris: 19,99 USD | Köp den här.(här.)

6]Pictek trådlös spelmus

Lekvey uppladdningsbar vertikal mus

Spelare fortsätter ofta att slå med musen. Även om det inte är något fel med detta, kan musklickljudet bli irriterande efter ett tag. Pictec trådlös spelmus(Pictec Wireless Gaming Mouse) är tyst och optimerad för spel. Tillverkarna lovar ultrasnabb prestanda, 33 fots räckvidd, ingen fördröjning och exakt spårning. Det är också värt att notera att musen är väldigt lätt och idealisk för resor.

Pris: 19,99 USD | Köp den här (här) .

7]Razer Lancehead

rakblad är ett känt namn när det kommer till kringutrustning för spel. Mus Lancehead har en dubbelsidig design. Det är värt att notera Lancehead mus(Lancehead Mouse) är mekanisk och ger bättre taktil feedback till användaren. Eftersom det är från rakblad , Lancehead stöder alternativ Chroma ljus. Å andra sidan är batteritiden bedrövlig, bara en/två dagar.

Pris: 79,99 USD | Köp den här (här) .

Det avslutar vår lista över de bästa trådlösa uppladdningsbara mössen för både spel och produktivitet.
(Detta avslutar vår lista över bästa trådlösa uppladdningsbara mus för både spel och produktivitet.)

I dagens uppkopplade värld använder vi våra datorer för arbetet. Det är viktigt att vi har alla verktyg till vårt förfogande när vi arbetar med en bärbar dator eller en dator. Musen är en sådan kringutrustning som är avgörande för vårt arbete. Jag arbetar på min bärbara dator hela tiden, och pekplattan kommer till kort när det kommer till användarvänlighet och ergonomi.

I det här segmentet kommer vi att gå igenom vad vi anser vara några av de bästa trådlösa uppladdningsbara musen som finns tillgängliga idag. Till skillnad från batterimotsvarigheterna kan denna mus laddas upp via en mikro-USB-kabel. Dessutom varar varje laddningscykel vanligtvis i mer än 30 dagar beroende på din användning. Låt oss ta en närmare titt på alla laddningsbara trådlösa mus som vi har till vårt förfogande.

bästa laddningsbara trådlösa musen

 1. Logitech MX Anywhere 2S trådlös mus
 2. Logitech M570
 3. Logitech G602
 4. Microsoft Surface Precision Mouse
 5. Logitech MX Ergo trådlös trackball-mus
 6. Lekvey uppladdningsbar vertikal mus
 7. Pictex trådlös spelmus.

Om du letar efter en kompakt och lätt trådlös mus, kommer Logitech MX Anywhere sannolikt att passa din faktura. Musen är designad för att fungera på alla ytor och erbjuder en blixtsnabb rullningshastighet. När det gäller anslutningar har musen Bluetooth LE eller kan också anslutas med USB-dongeln (ingår i kartongen.) Den kan paras ihop med tre enheter och låter användare kopiera och klistra in mellan flera enheter.

MX Anywhere är inte precis imponerande att se på, och designen är mer på den subtila sidan. Förutom det verkar mössen komma med ett snabbladdningsalternativ, ett som erbjuder en dags laddning med tre minuters laddning. Logitech hävdar att en full laddning kommer att pågå i 70 dagar.

1]Logitech M570

Bästa trådlösa uppladdningsbara musen

Jag måste säga att Logitech M570 är en konstig mus. Den ser ut som en skulptur och är designad för bättre ergonomi. Markörkontrollen är exakt och styrkulan är utformad för att ta all belastning. Det enda AA-batteriet är klassat för att hålla i 18 månader och fungerar upp till 30 fot bort. Så om du vill återvända till trackball-eran och arbeta som en ninja, då är Logitech M570 det bästa valet där ute.

Pris: 28 USD | Köp den här.

2]Logitech G602

Logitech G602

Det är en spelmus som erbjuder mer än 250 timmars batteritid och en imponerande livscykel som varar i 20 miljoner klick. Tack vare Delta Zero-sensorteknologin erbjuder den två millisekunders svarsfrekvens och är byggd för att hålla för intensiva spelsessioner. Som en bonus får du även 11 programmerbara knappar och en spelupplevelse utan fördröjningar.

Pris: 79,99 USD | Köp den här.

3]Microsoft Surface Precision Mouse

Bästa trådlösa uppladdningsbara musen

Ett litiumjonbatteri på baksidan av Precision Mouse och håller i upp till tre månader på en enda laddning. Musen kan ansluta till högst tre enheter och erbjuder magnetisk rullningsfunktion för bättre precision. Plus att du också får tre anpassningsbara knappar som du kan tilldela för uppgifter/funktioner som du väljer. Microsoft Surface Precision Mouse finns i både svart och grå färg.

Pris: 99,99 USD | Köp den här.

4]Logitech MX Ergo trådlös trackball-mus

bästa laddningsbara trådlösa musen

Logitech MX Ergo Wireless Trackball är en mus som ser konstigt ut. Styrkulan finns till vänster. Du kan justera lutningsvinkeln mellan 0-20 grader. När det gäller batteribackup erbjuder den inbyggda litiumjonen fyra månaders batteritid. På tal om anpassning, Logitech MX Ergo låter dig justera rullningshastigheten och noggrannheten med hjälp av precisionslägesknappen. Naturligtvis kan du också kopiera filer från en dator och klistra in till en annan.

Pris: 99,99 USD | Köp den här.

5]Lekvey uppladdningsbar vertikal mus

Lekvey uppladdningsbar vertikal mus

Lekvey är en vertikal mus och ser ut som en bit lyft från en sci-fi-film. Generellt sett anses den vertikala musen vara bättre ergonomiskt. Läkare ordinerar till dem med karpaltunnelsyndrom. Det är värt att nämna att Lekvey inte erbjuder Bluetooth utan fungerar istället med en USB-dongel. Prissatt till $22 på Amazon, musen är en stjäl.

Pris: 19,99 USD | Köp den här.

6]Pictek trådlös spelmus

Lekvey uppladdningsbar vertikal mus

Det är vanligt att spelare fortsätter att hamra på musen. Även om det inte är något fel med detta, kan ljudet av ett musklick bli irriterande efter ett tag. Pictec Wireless Gaming Mouse är tyst och är optimerad för spel. Tillverkarna lovar supersnabb prestanda, räckvidd på 33 fot, inga förseningar och exakt spårning. Det är också värt att nämna att musen är väldigt lätt och passar bäst för resor.

Pris: 19,99 USD | Köp den här.

7]Razer Lancehead Mouse

Razer är ett känt namn när det kommer till kringutrustning för spel. Lancehead-musen kommer med en ambidextrous design. Det är värt att notera att Lancehead Mouse är mekanisk och erbjuder bättre taktil feedback till användaren. Eftersom det är från Razer stöder Lancehead Chroma-ljusalternativ. På nackdelen är batteritiden eländig på bara en/två dagar.

Pris: 79,99 USD | Köp den här.

Relaterade Artiklar

Back to top button