Bästa TV-serier och program på Netflix

Online serie(TV-serien online) är den bästa versionen av de dagliga såpoperor vi var tvungna att se för tio år sedan. Konceptet med serier som nu görs borde dock vara mycket mer kopplat till vanliga människors liv och erbjuda innehåll som är både informativt och underhållande. Om du letar efter den bästa serien på Netflix läs den här artikeln.

Bästa serien på Netflix

Netflix tjänade snabbt på tv-seriemarknaden, köpte vintergröna program och skapade sina egna Netflix Originals . Uppenbarligen förstår de sin publik väl, och det finns en anledning till varför folk är mer beroende av Netflix . Bästa serien på Netflix är enligt vår mening följande:

 1. Breaking Bad
 2. Narcos
 3. Vänner
 4. rike
 5. Det sista kungariket
 6. Witcher
 7. Ozark
 8. Bäst att ringa Saul
 9. pengarån
 10. Konstiga saker.

1]Breaking Bad

“Breaking Bad(Breaking Bad)” – vintergrön show på Netflix . Dess charm har inte avtagit med tiden, och trots att märket släpper sina egna uppföljare och prequels är originalserien ett raseri. “Breaking Bad(Breaking Bad)” är historien om en mycket skicklig kemist vid namn Walter vit(Walter White) som arbetar som kemilärare på skolan och sköter sitt blygsamma hemliv. Allt förändras när han får diagnosen cancer och inser att han inte har något att förlora. Walter(Walter) ger sina ambitioner fritt spelrum, och vad som följer är en rad spänningar.

2]Narcos

Narcos

“Narkos(Narcos)” är en berättelse baserad på livet Pablo Escobar(Pablo Escobar). Escobar(Escobar) var sin tids rikaste knarkbaron, med en förmögenhet i miljarder. Han har alltid varit ett mål för DEA, och människor i stater(Stater) kände honom som ett grymt, ont, omänskligt monster. Narcos presenterar en annan sida av historien som inkluderar knarkbarongens personliga lögner och familjerelationer.

3]Vänner

Vänner

“Vänner”(Vänner) är kanske den vintergröna showen som varje person borde se innan de dör. Tro(Lita på) för mig är ditt liv ofullständigt tills du tittar “Vänner”(Vänner) . Den här showen är full av komedi och varannan scen är full av lycka. Allt börjar när Rachel(Rachael) flyr från bröllopet och träffar “vänner” på ett kafé. Nyligen uppfödd Ross(Ross) kär i Rachel(Rachel). Mycket humor följer när vännerna minskar sina sorger genom att dela dem.

4]Kungariket

rike

Rike(Kingdom) är en vacker historisk serie som utspelar sig i ett före detta kungarike Hosean(Josean), som låg på den koreanska halvön och i vissa delar Kina(Kina). Kungen i detta rike är på väg att dö utan en direkt arvinge. Drottningen är gravid, även om barnet är omgivet av mystik. En annan av hans söner Lee Chang(Lee Chang) blir ett mål för drottningens familj eftersom han är en rival till tronen. Kommer Chang(Kommer Chang) att bli kung eller förtjänar kungariket ett annat öde?

5]Det sista kungariket

Det sista kungariket

År 872 e.Kr., landet vi kallar idag Storbritannien(Storbritannien), hade en helt annan geografi och demografi. Det var när kung (Kung Alfred)Saxons(Saxarna) Alfred var tvungen att försvara England(England) från inkräktare Vikingar(Viking) som försökte fånga så mycket land som möjligt i territoriet. Uhtred, som föddes Saxon(sachsisk) adelsman och bildad Vikingar(vikingar), man måste välja mellan födelse och uppväxt. Vad kommer han att göra och vem vinner?

6]The Witcher

Witcher

Witcher(Witcher)” är en fantastisk fiktiv serie om monster, häxor och magi. Geralt(Geralt) av Rivia(Rivia) är en professionell monsterjägare, vilket anses vara ett ädelt yrke i hans värld. Men när han flyttar till den mänskliga kontinenten, Rivia(Rivia) upptäcker att många människor är värre än monstret han en gång jagade. När han träffar en ung prinsessa och en trollkarl bildar de tre ett lag. Vad kommer hända härnäst?

7]Ozark

Ozark

På Ozark(Ozark) det finns ett fall som liknar fallet från “Into Everything allvarlig(Breaking Bad)”, men tro mig, det är långt ifrån en legend. Marty Bird(Marty Byrde), finansiell chefsrådgivare och näst största penningtvättare Mexikansk(mexikansk) kartell. Men när saker går fel och säkerheten för honom och hans familj är i fara, Marty(Marty) bestämmer sig för att flytta ihop med sina barn Charlotte(Charlotte) och Jonas(Jonah) in Missouri(Missouri).

8]Bättre att ringa Saul

Bästa serien på Netflix

“Bäst att ringa Saul(Better Call Saul) “- en prequel till den legendariska serien” Into all allvarlig(Breaking Bad)”. Långt innan det blev Saul Goodman(Saul Goodman) Jimmy McGill(Jimmy McGill) var en inte så framgångsrik advokat som bodde med sin äldre bror Chuck McGill(Chuck McGill). Fastän kasta(Chuck) var ganska framgångsrik i sin karriär, han lämnade och började bo i ett hus utan elektricitet eller några magnetiska enheter, eftersom han trodde att han hade ett tillstånd där elektromagnetiska vågor gjorde honom illamående.

9]Pengarrån

pengarån

TV-serier ” pengarån(Money Heist)” blev populär på alla kontinenter, särskilt på grund av den snabba och spännande handlingen. Den spanska serien har översatts till olika språk. Berättelsen om en professor som planerar att råna Kunglig (Spanien)mynta(Royal Mint) Spanien och centrala Bank (Centralbank)Spanien(Spanien). Även om denna uppgift är nästan omöjlig, gjorde professorn sina läxor korrekt. Han utbildar de bästa i branschen för att råna pengar.

10]Stranger Things

mycket konstiga saker

“Stranger Things”(Stranger Things) är en familjethriller där en liten pojke går vilse Will Byers. (Will Byers) Hans unga vänner börjar sitt eget uppdrag, och Mikrofon(Mike) är ansvarig för operationen. Alla utrustade med trådlösa telefoner, cyklar och en orubblig anda, barnen vet inte att det de letar efter inte är direkt mänskligt. Under tiden försöker regeringen dölja hemligheter, men så småningom får de reda på det. Ta reda på vad som händer härnäst Netflix .

Läs mer(Läs nästa) : Bästa Netflix originalserie för dem som älskar okonventionellt innehåll) .

TV-serier online‘ är den bättre versionen av de dagliga tvålarna vi var tvungna att titta på för upp till ett decennium sedan. Men konceptet med serier som görs nu är att vara mycket mer kopplade till vanliga människors liv och föra fram innehåll som är både informativt och underhållande. Om du letar efter den bästa TV-serien är på Netflixläs igenom den här artikeln.

Bästa TV-serien på Netflix

Netflix har varit snabba med att tjäna pengar på TV-seriemarknaden genom att köpa vintergröna program samt skapa sina egna Netflix Originals. Tydligen förstår de sin publik väl och det finns en anledning till att folk oftare är anslutna till Netflix. De bästa TV-serierna på Netflix enligt vår mening är följande:

 1. Breaking Bad
 2. Narcos
 3. vänner
 4. Rike
 5. Det sista kungariket
 6. The Witcher
 7. Ozark
 8. Bäst att ringa Saul
 9. penningrån
 10. Konstigare saker.

1]Breaking Bad

Bästa TV-serien på Netflix

Breaking Bad är en vintergrön serie på Netflix. Dess charm har inte minskat med tiden och snarare även om varumärket har lanserat sina uppföljare och prequels, är originalserien ett raseri. Breaking Bad är en berättelse om en hyperkvalificerad kemist vid namn Walter White som arbetar som kemilärare på en skola samtidigt som han sköter sitt ödmjuka familjeliv. Allt förändras när han får diagnosen cancer och förstår att han har lite att förlora. Walter släpper sina ambitioner och vad som följer är en rad spänningar.

2]Narcos

Narcos

Narcos är en berättelse baserad på Pablo Escobars liv. Escobar var sin tids rikaste knarkbaron med en rikedom som uppgick till miljarder. Han var alltid på DEA:s mål och folk i staterna kände till honom som ett brutalt, ont, omänskligt monster. Narcos presenterar den andra sidan av historien som inkluderar knarkbarongens personliga lögn och familjerelationer.

3]Vänner

vänner

Friends är kanske en vintergrön show som alla borde se innan de dör. Tro mig, ditt liv är ofullständigt tills du tittar på Friends. Den här showen är full av komedi och varannan scen är full av lycka. Allt börjar när Rachael flyr från sitt bröllop och träffar “vännerna” på ett kafé. Nyligen frånskilda Ross är kär i Rachael. Vad som följer är massor av humor när vännerna minskar sina sorger genom att dela.

4]Kungariket

Rike

Kingdom är en vacker historisk serie med sin handling som utspelar sig i det dåvarande kungariket Josean som var spritt över den koreanska halvön och delar av Kina. Kungen i detta rike är på väg att dö utan någon direkt arvinge på plats. Drottningen är gravid, även om ett mysterium omger barnet. En annan av hans söner Lee Chang blir målet för drottningens familj eftersom han är en rival till tronen. Kommer Chang att bli kung, eller förtjänar kungariket ett annat öde?

5]Det sista kungariket

Det sista kungariket

År 872 AD, landet vi kallar Storbritannien idag har en helt annan geografi och demografi. Detta var när kung Alfred av sachsarna var tvungen att försvara England från vikingainkräktarna som försökte ta så mycket mark som möjligt över territoriet. Uhtred som föddes som sachsisk adelsman och uppvuxen av vikingarna måste välja mellan födelse och uppväxt. Vad kommer han att göra och vem vinner?

6]The Witcher

The Witcher

The Witcher är en utmärkt fiktiv serie om monster, häxor och magi. Geralt of Rivia är en professionell monsterjägare, något som anses vara ett ädelt yrke i hans värld. Men när han får flytta till den mänskliga kontinenten, finner Rivia att många människor är värre än monstret han en gång jagade. När han träffar en ung prinsessa och en trollkvinna bildar de tre ett lag. Vad kommer hända härnäst?

7]Ozark

Ozark

Ozark har ett fall som liknar Breaking Bad, men tro mig, det är inte i närheten av den legenden. Marty Byrde, finansiell rådgivare och penningtvättare för den näst största mexikanska kartellen. Men eftersom det går dåligt och hans och hans familjs säkerhet står på spel, bestämmer sig Marty för att flytta tillsammans med sina barn Charlotte och Jonah till Missouri.

8]Bättre att ringa Saul

Bästa tv-serien på Netflix

Better Call Saul är en prequel till den legendariska serien Breaking Bad. Långt innan han blev Saul Goodman var Jimmy McGill en inte så framgångsrik advokat som bodde tillsammans med sin äldre bror Chuck McGill. Medan Chuck var ganska framgångsrik i sin karriär, lämnade han och började bo i ett hus utan elektricitet eller någon magnetisk enhet eftersom han trodde att han hade ett tillstånd där elektromagnetiska vågor gjorde honom sjuk.

9]Money Heist

penningrån

Money Heist-serien blev ett raseri över kontinenter, särskilt på grund av dess snabba och spännande handling. Den spanska serien har översatts till olika språk. Berättelsen handlar om en professor som planerar att plundra Spaniens kungliga myntverk och Spaniens centralbank. Även om denna uppgift är nästan omöjlig, har professorn gjort sina läxor rätt. Han förbereder det bästa i branschen för att spendera pengarna.

10]Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things är en familjethriller där en ung pojke Will Byers går vilse. Hans unga vänner börjar med sitt eget sökande med Mike som leder operationen. Alla utrustade med radiotelefoner, cyklar och en anda som aldrig klistrar, barnen vet inte att det de letar efter inte är direkt mänskligt. Under tiden försöker regeringen dölja hemligheter, men de får så småningom reda på det. Ta reda på vad som händer härnäst på Netflix.

Läs nästa: Bästa Netflix originalserie för dig som älskar okonventionellt innehåll.

Relaterade Artiklar

Back to top button