Bästa trådlösa spelheadset för Xbox GamePlay

Om du äger en Xbox och vill förbättra din spelupplevelse är det viktigt att äga ett par trådlösa headset. Den här artikeln kommer att dela bästa trådlösa headset-spelheadset för Xbox. Dessutom kräver vissa Xbox-spel att spelare använder högkvalitativa hörlurar eftersom ljud kan vara skillnaden mellan nederlag och framgång.

Ibland kan ett trådbundet headset begränsa hur vi rör på våra huvuden och reagerar när vi spelar. Andra gånger använder Xbox-spelare ett trådlöst headset på grund av friheten och bekvämligheten. Det hjälper också till att hålla ditt skrivbord rent; för det mesta är kablar svåra att hantera. Det finns viktiga funktioner som byggkvalitet, komfort, ljudkvalitet och brusreducering som Xbox-spelare måste kontrollera innan de köper ett trådlöst headset till Xbox.

Headseten nedan är kompatibla oavsett om du har en Xbox one eller de nyare modellerna, X och S. vi fokuserade på varje detalj som kommer att förbättra din spelförmåga innan vi utarbetade headseten nedan. Så läs med och hitta den som passar din budget.

8 bästa trådlösa spelheadset för Xbox GamePlay

1. Steel Series Arctis 1

Steel Series Arctis 1 är en budget trådlöst spelheadset för Xbox. Den har en fantastisk byggkvalitet och skummet som används är superbekväma. En mikrofon används för att kommunicera med lagkamrater under spelsessioner. Det har inte det supertjusiga utseendet som andra Steel Series Headset, men det är tillräckligt bra i budgetklassen.

Headsetet har en hyfsad ljudkvalitet som passar de olika ljuden under spelandet. Den har en USBC-dongel som gör den kompatibel med ännu fler konsoler och Android-surfplattor. Anslutningen är snabb och i samma ögonblick som Bluetooth slås på ansluts den automatiskt. Den största nackdelen här är att den inte stöder IOS-enheter.

2. Xbox trådlöst headset

Xbox Wireless-headsetet är ett fantastiskt headset med fantastisk ljudkvalitet. Det är utan tvekan ett av de bästa trådlösa spelheadseten för Xbox, och det är tillgängligt för både den gamla och nya Xbox-konsolen. Dessutom, om du är någon som spelar över Microsofts moln, är det kompatibelt med bärbara datorer och andra Microsofts ekosystemprylar.

Headsetet kostar mellan $100 till $130 och gamers, och det har en väldigt mjuk öronkudde som gör det bekvämt att bära under lång tid. Det finns en annan mjuk stoppning på pannbandet för att förhindra smärta när du använder det för en lång spelsession. Headsetet har en minimalistisk design som jag älskar, och det har även en 40 mm högtalare. Batteritiden är 15 timmar vilket är utmärkt, och laddningstiden är något över en timme.

Headsetet har en mikrofon för samtal, och det kan stängas av under samtal, vilket gör det lämpligt för möten. Dessutom finns det några ytterligare funktioner, inklusive Dolby Atmos, som gör den ännu mer fängslande och enkel att använda.

3. Corsair HS75 XB

Corsair HS75 är ett av de bästa trådlösa spelheadseten för Xbox, och det har en fantastisk design som ger den en premiumkänsla. Dessutom är den bekväm att använda eftersom öronkåporna och pannbandet har plysch memory foam. Som ett resultat kan Xbox-spelare använda hörlurar under långa timmar och vara nöjda.

Hörlurarna har en enorm ljudbild som levererar dunkande bas. Medan du spelar kommer du att höra alla ljud runt omkring dig, och Corsair lade också till Dolby Atmos för att göra det bättre. Headsetet är uppslukande och du kommer att lyssna på fotsteg medan du spelar actionspel som call of duty. Hörlurarnas brist på medföljande mjukvara för att justera ljudprofiler kommer dock till kort. Bluetooth-anslutning är omedelbar och mikrofonen ger tydliga ljud samtidigt som den kommunicerar med dina lagkamrater i spelet.

4. Audeze Penrose X

Audeze Penrose X är väldesignad, och den har 100 mm plana drivrutiner som levererar fantastisk ljudkvalitet. Dessutom har den en batteritid på 15 timmar, och Xbox-spelare kommer att njuta av att använda detta spelheadset. De Audeze Penrose X headset priset är $299, men du är säker på att njuta av några premiumfunktioner.

Den kan anslutas med Bluetooth eller en USB C-port, och den har några on-ear-kontrollfunktioner. Penrose X är lätt på grund av materialen som används för att designa headsetet. Ljudkvaliteten är en av de bästa du kan få på ett par trådlösa spelheadset för Xbox. Audeze hävdar att deras mikrofon är av studiokvalitet och att ljudkvaliteten är okej. Headsetet är bekvämt att bära för långa spelsessioner.

5. Astra A50 Gen 4

Astra A50 Gen 4 är ett av de bästa trådlösa spelheadseten för Xbox, och det fungerar även bra med PS5 och PC. Den har låg latens när den är ansluten, och ljudet är omedelbart under spelandet. Dessutom har headsetet 17 timmars batteritid, och det har en automatisk timer som stänger av dem om du skulle glömma det.

De har en utmärkt ljudprofil och medföljande programvara som används för att ställa in EQ. Headsetet är ett högkvalitativt material och öronkåporna sitter bekvämt i örat. Tyvärr saknar den aktiv brusreducering; du kan bli distraherad om du vistas i en bullrig miljö. Den inbyggda mikrofonen låter dock tydligt även om du använder dem i en bullrig miljö.

6. Turtle Beach Stealth 700 Gen 2

Om du vill njuta av spel med din Xbox men inte vill spendera över 120 $ för ett trådlöst headset, då är Beach Stealth 700 Gen 2 perfekt. En 50 mm nanoklar drivrutin ger en uppslukande ljudupplevelse när du spelar. Headsetet är tillverkat av plast, men det ger användarna komfort.

Den är täckt med mjukt memoryskum från insidan, vilket gör den användbar under långa timmar. Mikrofonen ger röstanteckningar av hög kvalitet och den fälls in i öronkåporna. Den har några kontrollknappar som sitter på ena öronkåpan och är väl placerade. Glasbärare skulle njuta av att använda headsetet i några timmar. Spelare kan också ställa in ljudet med hjälp av den medföljande programvaran. Vissa lägen fungerar bättre beroende på vilket spel du spelar.

7. Razer Nari Ultimate – Bästa spelheadset för Xbox

Vi vet alla vad Razer kan, och Nari Ultimate är helt enkelt det bästa spelheadsetet för Xbox. Den har ett utmärkt 360-surroundljud som gör spelet uppslukande. Spelare får också utmärkt taktil feedback om de använder pekkontroller. Ljud som explosioner och fotsteg är betydande på grund av ljudkvaliteten.

Batteritiden är utmärkt och den varar i över 15 timmar på en enda laddning. Det är också ett av de bästa Xbox-spelheadseten för glasögonbärare på grund av det mjuka minnesskummet och det unika pannbandet. Mikrofonen gör ett hyfsat jobb, men den erbjuder inte samma kvalitetsnivå som öronkåpan. Det finns också en specifik design för Xbox-spel; du bör notera det.

8. Razer Kaira Pro

Som avrundning på listan presenterar vi Razer Kaira Pro med upp till 15 timmars batteritid och en 50 mm ljuddrivrutin. Det är ett av de bästa trådlösa spelheadseten för Xbox, och det använder Bluetooth 5.0. Hörlurarna har också den förstklassiga ljudkvaliteten som är känd för alla Razer-headset. Den har också surroundljud som omsluter dig när du spelar spel.

Headsetet har också följeslagare som används för att justera ljudprofilerna. Men tyvärr har den en mikrofon som inte är lika exceptionell som ljudet du får från öronkåporna.

Följ oss på Twitter

Runda upp

Headseten som listas ovan är lämpliga för Xbox-konsoler och de fungerar med de senaste modellerna som inkluderar Xbox-serien X och S. om du vill ha ett spelheadset för PC måste du titta på den här artikeln. Dessutom kommer de in till olika prisklasser, vilket betyder att funktionerna är bättre än varandra. Ändå är alla headset som listas ovan de bästa för Xbox-spel.

Relaterade Artiklar

Back to top button