Bästa Thanksgiving 3D-utskriftsidéer

Varje kommande semester(närmar sig semester) är en möjlighet att förverkliga idéerna med 3D-utskrift. Så om du firar Thanksgiving eller Thanksgiving den fjärde torsdag (torsdag)november(November) Vi har massor av 3D-utskriftsidéer som hjälper dig att fira.

Vi har klassificerat några populära mönster och dolda ädelstenar (som dessa Thanksgiving kalkonörhängen) som du kan skriva ut. Dessa projekt kommer att arbeta vidare med filament- eller polymerskrivare(filament- eller hartsskrivare) och om du använder OctoPrint kan du använda några av dessa plugins till god användning. Men du borde börja skriva ut nu om du vill ha allt klart till Thanksgiving!

Idéer 3D utskrift för (Utskriftsidéer)Smycken(Thanksgiving Decorations) för Thanksgiving Day

Ta en titt på dessa dekorativa 3D-utskrifter med Thanksgiving-tema. Prototypa dessa idéer med bra 3D-modelleringsprogram.

Pratar Turkiet

Om du börjar just nu, hur många kalkoner kan du skriva ut till Thanksgiving? Om du använder SLA skrivare(SLA-skrivare) som t.ex AnyCubic Photon Mono X kan du packa så många kalkoner för utskriftsplattform(trycksäng), hur mycket får plats och tid utskrift(utskriftstiden) kommer inte att öka. Lyckligtvis har du inte brist på kalkondesigner som du kan göra.

Thingiverse erbjuder många kalkondesigner. Här är de tre bästa.

Om du letar efter en mer interaktiv 3D-utskrift idé(tryckidé) för Tacksägelse(Thanksgiving) Prova detta kalkonpussel från Thingiverse.

Cults, en marknadsplats för digital design för 3D-utskrift, erbjuder några gratis anpassade Thanksgiving-kalkoner. Kolla in deras Thanksgiving tecknade kalkon och deras kalkonpumpa för att hjälpa dig att förvandla en riktig pumpa till en falsk kalkon.

Troligtvis ritade du som barn en kalkon med hjälp av din hand. Denna Thanksgiving 3D-utskriftsidé kommer säkerligen att väcka minnen från grundskolan.

En av våra favoritkalkoner kommer från Min minifabrik . Denna Flexi(Flexi Turkey) ledade kalkon flexar och rör sig!

De med en Prusa-uppdatering med flera material bör kolla in denna MMU Turkiet, som du kan skriva ut i flera färger. Medan du håller på, kolla in davebob3s Silly Little Turkey.

Övrig dekorativ(Thanksgiving dekorativa) Thanksgiving föremål

Du kan enkelt skriva ut hela tacksägelse scen(Thanksgiving-scenen) med hjälp av dessa 3D-modeller av kolonihus, pilgrimshatt och Thanksgiving Day-tecken.

Kontrollera också ut denna unika feriehälsningsdesign by Prusa som kombinerar Thanksgiving Day(Tacksägelse) Jul(jul), nyår och påsk(påsk).

Idéer 3D utskrift(Utskriftsidéer) för Thanksgiving funktionella mönster(Thanksgiving funktionella modeller)

En av de bästa aspekterna med 3D-utskrift är när du kan skriva ut något som är bekvämt. Denna godisrätt från Maple Leaf är perfekt för Thanksgiving.

Om du har många barn vid Thanksgiving-bordet, kommer du att vilja skriva ut ett gäng av dessa reservarmsben. Nu kan alla uppleva nöjet att bryta ett ben!

Underlägg kan skydda dina möbler från kondens från glasögon. Vi hittade två underläggsdesigner med Thanksgiving-tema från Cults and Prusa.

tacksägelse på kontoret

Om du går till kontoret varje dag bör du ta dessa två 3D-utskriftsidéer till jobbet. för det första(För det första), denna kalkon är designad för att fästas på väggarna i ditt skåp).

Turkiet pennhållare är också bra idé för 3D-utskrift(utskriftsidé). Skriv ut några till dina kollegor.

Placera korthållare

Du kan hjälpa till att undvika obekväma interaktioner på Thanksgiving middag(Thanksgiving middag) se till att alla sitter bredvid någon de kommer överens med. Gör detta genom att tilldela platser. Du kan undvika alla tacksägelsedramer(Thanksgiving drama) och låt dina gäster ta sina hem korthållare(kortinnehavare) som en vänlig och trevlig påminnelse om evenemanget och vilken snäll värd du är.

Du hittar alla våra favorithållare på Thingiverse kort: (platskort) Pilgrimsmössa, Pilgrimsuggla och naturligtvis Turkiet.

kakskärare

Skriv ut och använd dessa kakskärare för att skapa festlig stämning(semesterstämning).

Innan du skriver ut dessa formar för kakor(cookie cutter) , se till källmaterialet du använder för din 3D-skrivare som t.ex tråd eller harts(filament eller harts), uppfyller kraven FDA för (FDA)mat produkter(livsmedelskvalitet).

Servettringar och hållare

Tänk om du inte gör det använda sig av(inte använda) servettringar de andra 364 dagarna på året? Thanksgiving Day(Thanksgiving) är tiden att vara kreativ och reda ut all utrustning.

Kolla in dessa servettringar från Thingiverse:

Kulter(Kulter) har också några idéer för ringar och hållare(ring- och hållareidéer) för 3D-tryckta servetter:

Oavsett vilken du väljer gör den enkla designen av servettringarna och hållarna dem till fantastiska saker att skriva ut i 3D.

Ljusstakar och lyktor

Ansluta(Para ihop) dessa ljusstakar och lyktor med LED-lampor(LED-lampor) för säker belysning i Thanksgiving-stil.

Lyktor ser särskilt coola ut när de trycks med transparent tråd.

Köksredskap

Det finns så många bra idéer för 3D-utskrift för kök. Du kan skriva ut:

Eller återvinn det tomma burk sylt(syltburk) och ge den ett andra liv som en mugg med denna originaldesign från den kreativa chefen för My Mini Factory Samuel N. Bernier(Samuel N. Bernier).

Hängen för(Charms) viner, tallrikar till partier(Festtallrik) och flaskhållare(Flaskhållare)

Dessa 3D-utskriftsidéer är bra för att hjälpa dina gäster med mat och vin(mat och vin). Testa att skriva ut tacksägelsevinglasberlocker för att låta gästerna komma ihåg vilken klass de tillhör, eller den här festtallriken som hjälper dig att hålla en måltid och ett glas vin i ena handen.

Slutligen, uppmärksamma flera (få) hållare för (hållare) vinflaskor, (vinflaska) som (denna som ska hålla vinglas) kan skrivas ut på en 3D-skrivare.

Varje annalkande semester är en möjlighet att väcka 3D-utskriftsidéer till liv. Så om du firar Thankgiving eller Friendsgiνing den fjärde torsdagen i november, har vi många 3D-utskriftsidéer som du kan hjälpa dig med att fira.

Vi har kategoriserat några populära mönster och dolda ädelstenar (som dessa Thanksgiving kalkonörhängen) som du kan skriva ut. Dessa designs kommer att fungera på en filament- eller hartsskrivare, och om du använder OctoPrint kan du använda några av dessa plugins till bra användning. Men det är bättre att skriva ut nu om du vill ha allt klart till Thanksgiving!

3D-utskriftsidéer för Thanksgiving-dekorationer

Ta en titt på dessa 3D-utskriftsidéer för dekorativa utskrifter med Thanksgiving-tema. Prototypa dessa idéer med bra 3D-modelleringsprogram.

Pratar Turkiet

Om du börjar just nu, hur många kalkoner kan du skriva ut till Thanksgiving? Om du använder en SLA-skrivare som AnyCubic Photon Mono X, kan du packa så många kalkoner på utskriftsbädden som du får plats, och utskriftstiden kommer inte att öka. Lyckligtvis finns det ingen brist på kalkondesigner för dig att göra.

Thingiverse erbjuder en mängd olika kalkondesigner. Här är tre av de bästa.

Om du letar efter en mer interaktiv 3D-utskriftsidé för Thanksgiving, prova detta kalkonpussel från Thingiverse.

Cults, den digitala marknadsplatsen för 3D-utskriftsdesigner, erbjuder några egna gratis Thanksgiving-kalkoner. Kolla in deras Thanksgiving tecknade kalkon och deras kalkonpumpa, som hjälper dig att förvandla en riktig pumpa till en falsk kalkon.

Chansen är stor att du ritade en kalkon med konturerna av din hand som barn. Denna 3D-utskriftsidé för Thanksgiving kommer säkerligen att ge dig tillbakablickar till grundskolan.

En av våra favoritkalkoner kommer från My Mini Factory. Denna ledade Flexi Turkey böjer och rör sig!

De med Prusas multimaterialuppgradering bör kolla in denna MMU Turkey som du kan skriva ut i flera färger. Och medan du är där, prova davebob3s Silly Little Turkey-modell.

Andra Thanksgiving dekorativa föremål

Du kan enkelt skriva ut en hel Thanksgiving-scen med dessa 3D-designer av ett kolonihus, en pilgrimshatt och ett Thanksgiving Day-tecken.

Alternativt kan du kolla in denna unika semesterhälsningsdesign från Prusa som kombinerar Thanksgiving, jul, nyår och påsk.

3D-utskriftsidéer för Thanksgiving-funktionella modeller

En av de bästa aspekterna med 3D-utskrift är när du kan skriva ut något praktiskt. Denna godisrätt från Maple Leaf är perfekt för Thanksgiving.

Om du har många barn vid ditt Thanksgiving-bord, kommer du att vilja skriva ut ett gäng av dessa reservarmsben. Nu kan alla känna tillfredsställelsen av att dra isär ett armben!

Underlägg kan skydda dina möbler från kondens från dryckesglas. Vi hittade två underläggsdesigner med Thanksgiving-tema från Cults and Prusa.

Thanksgiving på kontoret

Om du går till kontoret varje dag bör du ta dessa två 3D-utskriftsidéer till jobbet. För det första är denna kalkon designad för att fästa på väggarna i ditt skåp.

En pennhållare för kalkon är också en bra 3D-utskriftsidé. Skriv ut några till dina kollegor.

Placera korthållare

Du kan hjälpa till att undvika obekväma interaktioner vid Thanksgiving-middagen, och se till att alla sitter bredvid någon de kommer överens med. Gör det genom att tilldela platser. Du kan undvika alla Thanksgiving-drama och låta dina gäster ta hem sin kortinnehavare en trevlig påminnelse om händelsen och vilken snäll värd du är.

Våra favoritplatskorthållare finns alla på Thingiverse: en pilgrimshatt, en pilgrimsuggla och, naturligtvis, en kalkon.

Cookie Cutters

Skriv ut och använd dessa kakformar för att komma i semesterstämning.

Innan du börjar skriva ut dessa kakskärardesigner, se till att råmaterialet du använder för din 3D-skrivare, som filament eller harts, är klassificerat som livsmedel av FDA.

Servettringar och hållare

Så vad händer om du inte använder servettringar de andra 364 dagarna på året? Thanksgiving är tiden att bli snygg och ta ur all utrustning.

Kolla in dessa servettringar från Thingiverse:

Cults har också ett gäng 3D-tryckta servettringar och hållareidéer för dig:

Oavsett vilken du väljer gör den enkla designen av servettringar och hållare dem till fantastiska saker att skriva ut i 3D.

Ljushållare & lyktor

Para ihop dessa ljushållare och lyktor med LED-lampor för säker belysning med Thanksgiving-tema.

Lyktorna ser extra coola ut om du trycker dem med en transparent filament.

köksredskap

Det finns så många bra 3D-utskriftsidéer för köket. Du kan skriva ut:

Eller återskapa en tom syltburk och ge den ett andra liv som en mugg med denna geniala design från My Mini Factorys kreativa chef, Samuel N. Bernier.

Vinberlocker, festtallrik och flaskhållare

Dessa 3D-utskriftsidéer är bra för att hjälpa dina gäster med mat och vin. Testa att skriva ut tacksägelsevinglasberlocker så att gästerna kommer ihåg vilken klass som är deras eller den här festtallriken som hjälper dig att hålla mat och ett vinglas i ena handen.

Slutligen, kolla in några vinflaskhållare som du kan 3D-skriva ut, inklusive den här som också rymmer vinglas!

Relaterade Artiklar

Back to top button